Muten Roshi sama olamaz.Muten Roshi karaktersiz değildir.Çok adamlık yapmıştır tanımadıklarına bile.Sanji gibi çocukları salla gitsin diyecek adam değildir.
Tam olarak bu.
Muten Roshi sama olamaz.Muten Roshi karaktersiz değildir.Çok adamlık yapmıştır tanımadıklarına bile.Sanji gibi çocukları salla gitsin diyecek adam değildir.
Tam olarak bu.
En son Pudding'in gerçek yüzünü gördükten sonra peki ne değişti? Hemen Luffy'nin yanına koştu. xdYav bu Bege ileyken nami chopper brook uclusunu kurtararak ilk onceliginin hasir sapkalarin emeli oldugunu ortaya koymadi mi?
Eger evliligi kabul edersem Luffy bir yonkounun komutasi altina girecek diyen insana atilan laflari kiniyorum.Napsalar kaido odagindayken "Yav biz bu yola KK olmak icin ciktik ilk BMyi sonra kaydoyu tokatlayalim bosver kinemonu inuyu bosver lawla olan ittifaki." mi deselerdi............
Gacılara atıyom djdjdjBana atmıyorsun demek ki <3
Haremine özel kelime ayarlamış herif, ters Sanji.Gacılara atıyom djdjdj
İçinde sanji geçen bir cümlede bulunmak istememHaremine özel kelime ayarlamış herif, ters Sanji.
Valla şu an yatacagim ama bi sanjinin yemek goturdugu manga sayisina bakar misin lutfen?En son Pudding'in gerçek yüzünü gördükten sonra peki ne değişti? Hemen Luffy'nin yanına koştu. xd
Suçlamıyorum da sadece tartışma isteği geldi.
Adam baya “ben gavatım belki beni geri kabul edersin diye mazlumu oynayacağım” çektiValla şu an yatacagim ama bi sanjinin yemek goturdugu manga sayisina bakar misin lutfen?
"Luffy al yemegin, beni de yanina al." der gibi gerceklesmis algisi cikiyor ortaya yazdiginda.Sanji yemegi verdi ve ona neden geri donemeyecegini acikladi.Istersen bi ara gunduz veya aksam alintilayip genel tartismada tartisiriz.
Iyi geceler
Yok artikdhdjisjdodkejshsishaAdam baya “ben gavatım belki beni geri kabul edersin diye mazlumu oynayacağım” çekti