Mübalağa ediyoruz yav. Kaido'nun en güçlü kişi olarak görülüp, gösterilen en güçlü rakipler içinde ilk düşecek olması biraz kafa karıştırıcı.Abartmayın deyip, abartının alasını yazıyorsun Fazla uçmamak gerektiğini düşünüyorum.
Mübalağa ediyoruz yav. Kaido'nun en güçlü kişi olarak görülüp, gösterilen en güçlü rakipler içinde ilk düşecek olması biraz kafa karıştırıcı.Abartmayın deyip, abartının alasını yazıyorsun Fazla uçmamak gerektiğini düşünüyorum.
Yalan yok o benimde canımı sıkıyor biraz :/Mübalağa ediyoruz yav. Kaido'nun en güçlü kişi olarak görülüp, gösterilen en güçlü rakipler içinde ilk düşecek olması biraz kafa karıştırıcı.
Hacı direkt şu konuya yönlendirYapamadıklarını söyleyip yaptıklarını söylememek? Yarın bu yazdığını bir Sanji fanı görsün yaptığı icraatları sıralar. @Historia
21 yaşında böyle olan Sanji 40'larında Yonko ayarına gelse sırıtmaz.
Reis senin şu konuya bir sahne ekleyecektim ama aklımdan uçtu gitti. Hatta Historia bunu nasıl unutur demiştim kendi kendime Aklıma gelince yazarım artık iyi hatırlattınHacı direkt şu konuya yönlendir
[Analiz] - Sanji Ve Girişimleri
Merhaba arkadaşlar. Bu konu altında Sanji’nin birilerini kurtardığı, kurtarma girişiminde bulunduğu ve iyi şeyler yapmaya çalıştığı sahneleri derlemek istedim. Yani bu bir vs konusu veya güç konusu değildir tamamen girişim o yüzden birisi kurtarılmadığı sürece dövüş ayrıntısına girmeyeceğim...www.korsanfan.com
28 yaşındaki Jack, 22 yaşındaki Kidd felan seri sonu KK o zaman?21 yaşında böyle olan Sanji 40'larında Yonko ayarına gelse sırıtmaz.
Haydaa o sahneyi merak ettim bak şimdiReis senin şu konuya bir sahne ekleyecektim ama aklımdan uçtu gitti. Hatta Historia bunu nasıl unutur demiştim kendi kendime Aklıma gelince yazarım artık iyi hatırlattın
Bunun için düşüneceğim söz Benim de aklıma gelmiyor çünkü :/Haydaa o sahneyi merak ettim bak şimdi
Zoronun oyuncak kılıçlarıyla Sanjinin Kara ayağını kıyaslamak.Vice Admiral Vergo. Sanji’nin ayagini kiran vardiya tekmesiyle.
Zoro ise seri sonu kilicini kiran kisinin seviyesine gelecek yani mihawk.
Ne kadar saçma, değil miZoronun oyuncak kılıçlarıyla Sanjinin Kara ayağını kıyaslamak.