Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1013. Bölüm Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanmam, önceki bölüm %80 kın savaşıydı bu bölüm aşağıları daha çok gösterir gibi. kın savaşı yukarıda perde arkasında birkaç bölüm daha devam eder
Kınlar yapabilecekleri her şeyi yaptı, Oden'in kapanan yarasını yeniden açtılar, bu kadarı onlar için yeterli olur, daha da ileri gidebileceklerini sanmıyorum. Sıradaki bölüm aşağıyı gösterse de Kaido ve kınların katşılaşması bitmiştir.
 
sözünü tutabilmesi için maksimum 2 hafta daha ara verebilir yılbaşına kadar. Tutar mı bilemem gerçi ama
2 hafta ara verirse yıl 999'da kapanıyor. Son hafta Jump arası var çünkü. Bu yüzden 1000. bölümün yetişmesi için sadece 1 ara vermesi lazım ki bu Oda'nın okurlarına en büyük ters köşelerinden biri olur.

 
  • Kınlardan aldığı darbenin etkisini kısa sürede atlatan Kaido yere iner ve hibrit formuna dönüşür. Aldığı darbelerden ötürü sinirlenen Kaido "Artık bu oyuna son vermenin vakti geldi. Sizin gibi beş para etmez hademelere ayıracak daha fazla vaktim yok." der ve üstüne doğru gelen kınlara en güçlü gök gürlemesi tekniği olan 100'lü gök gürlemesini kullanır ve kınların hepsine tek atar. Bilincini yitiren Nekomamushi ve İnuarashi normal formlarına döner. Bu esnada Luffy tepeye ulaşmaya çalışır.
  • Yaptığı plan iptal olduktan sonra Perespero anasıyla birlikte yola koyulur. Bu sırada Marco "hoi hoi hoi hoi, nereye gidiyorsunuz? Üzgünüm ama biraz burada beklemeniz gerekecek." der ve Perespero/Koca Ana vs. Marco başlar. Tek başına ikisini birden yenemeyeceğini bilen Marco gerilla taktiğiyle savaşır, amacı vakit kazanmaktır. Big Mom ve Perespero tam Marco'yu etkisiz hale getirecek iken sulong formundaki Carrot ve Wanda Perespero'nun tepesine çöker. Koca Ana ile başbaşa kalan Marco rahat bir nefes alır ve Koca Ana ile birebir savaşmaya başlar.
Çok güzel ama Odanın çizimiyle en az 10 bölüm sürecek bir hikaye bu
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 43)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık