İnsan formuna geçsin ve öyle dursun, yeterli olur. Sen Kaido'nun orada ne demek istediğini pek anlamamışsın.
Şu sayfayı bir daha oku hocam, ne demek istediğini anlayacaksın.
İnsan formuna geçsin ve öyle dursun, yeterli olur. Sen Kaido'nun orada ne demek istediğini pek anlamamışsın.
One piece öyle bir seri ki eğer Kaido beni öldürün derse kınlar şerefli bir şekilde dövüşmedi diye öldürmezlerKaido: Beni öldürseniz, bunu umursamazdım.
Sekiz Kın: Bırak da öldürelim o zaman.
Kaido birebir mücadelede onların açtıkları yaralar ile kendisini deviremeyeceklerini söylüyor. Yani Kaido hiçbir şey yapmadan sabit dursun, Kınlar saatlerce kesip biçerek Kaido'yu öldürebilir. Okuduğunu anlamaktan yoksun olup, bir de beni bununla itham etmen komik oldu. Hele benim çevirdiğim şeyi bana atman daha ayrı bir şey, tanımını yapamadım.
Şu sayfayı bir daha oku hocam, ne demek istediğini anlayacaksın.
İnsan formuna geçsin ve öyle dursun, yeterli olur.
Time çizgisi uzadıkça yavaş yavaş tahta kurusu gibi koskoca ağacı nasıl bitiriyorlarsa Kaido yuda aynı şekilde bitirebilirler.Kaido birebir mücadelede onların açtıkları yaralar ile kendisini deviremeyeceklerini söylüyor. Yani Kaido hiçbir şey yapmadan sabit dursun, Kınlar saatlerce kesip biçerek Kaido'yu öldürebilir. Okuduğunu anlamaktan yoksun olup, bir de beni bununla itham etmen komik oldu. Hele benim çevirdiğim şeyi bana atman daha ayrı bir şey, tanımını yapamadım.
Öyle bir muhabbet varsa, Oden de kendisini öldüremezdi. boş yere tribe giriyor demektir. Yaralarının da iyileştiğine dair bir emare yok henüz, ki ben öyle bir özelliği olduğunu da sanmıyorum.Yapamazlar bence ölümsüzlük muhabbeti gerçekse.Derin yara mevzusu Kaido'nun söylediği gibiyse ölümcül yara vermekten acizler.Dedikleri doğruysa 9 sivrisinek gelip kan almış gibi birşey oluyor.Yaralamaları öldürmeye yetmeyecek yani kan kaybından falan gitmezse.Hele ki iyileştirme gibi bir özelliği varsa.Kaido boş atıyor da olabilir tabii bosslar çok büyük laflar ediyor seride.
Benim de demek istediğim bu, Kaido onlara karşılık verdiği için kendisini öldüremeyeceklerini söylüyor.Time çizgisi uzadıkça yavaş yavaş tahta kurusu gibi koskoca ağacı nasıl bitiriyorlarsa Kaido yuda aynı şekilde bitirebilirler.