Açlık oyunları üçlemesini okumuş birisi olarak, bu onun +21 versiyonu olacak diyebilirim. Açlık oyunlarının, Battle Royale ile bu kadar ortak noktasının olmasını istemezdim, amerikanların ciddi senaryo sıkıntısı var. :/
Çizimler gayet kaliteli ve anlaşılır, kafa karıştıran çizimler yok. Tek sıkıntı başlarda kazanan kişiyi gösterdiklerinde yüzüne tam olarak ne olduğunu anlayamadım, ilk izlenimim yüz kaslarının tamamen yandığı oldu ama emin olamadım.
Öğretmene gelirsek, on numara karakter, bize bunlarla gelsinler işte. Kötü bir kişiliğe sahip birisi için idol olacak bir karakter.
Çocukları gizlice kaçırmaları ise, fazla bayat bir numara gibi geldi, eskiden bizlere anlatılan, "Sana bakkaldan şeker alayım çocuğum... Hadi benimle gel." diye anlatılan çocuk kaçırma hikayelerinden fırlama bir sahne gibi göründü bana.
Ayrıca burada bir Açlık Oyunları finaline benzer bir final beklemiyorum, burada kiler daha cani ve vahşiler, son iki kişi kalana kadar alacakları reyting yeterli olur sanırım ya da yanılıyor da olabilirim tabi. Ama gönlüm tek kişinin galip çıkmasından yana. Devamlı Açlık Oyunlarıla kıyaslıyor oluşum, senaryonun hemen hemen aynı olmasından dolayı. Yanlış anlaşılmasın.
Shuya bakalım hedeflediği birlikteliği sağlayabilecek mi, şu anlık merak ettiğim tek konu bu. Ancak bize gösterilenler arasında, bu fikre sıcak bakacak adam çıkmaz gibi.
...
Kısaca olmuş bu seri.
