Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 991 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Queen seviyesi değil.Alacağı p.upla Queen'i döver diyorum.Luffy'nin geleceği görmesiyle bunun ne alakası var ? Suit Sanji'nin ederinin ne olacağını düşünüyorsun merak ediyorum.2 arca serinin biteceği yerde Luffy'nin 2.adamı bu arc f6yla mı ilgilenecek.Suit ona dövüşte p.up aldıracak kadar ayakta tutar.P.upla beraber de indirir.
Sanji'yi 1 büyük power up daha bekliyor Karasakal korsanları karşısında. Ki Sanji'nin olacağı King ya da biraz üzeri zaten. Sağ kolları asıl aşacak olan Zoro.

Queen'i Momo'yu görmemesinden bahsetmiştin yanlış görmediysem. Be de Luffy örneğini Queen'in gözlemi hakkında erken konuşmamamız gerek diye düşünerek verdim.
 
Sanji'yi 1 büyük power up daha bekliyor Karasakal korsanları karşısında. Ki Sanji'nin olacağı zaten King ya da biraz üzeri zaten. Sağ kolları asıl aşacak olan Zoro.

Queen'i Momo'yu görmemesinden bahsetmiştin yanlış görmediysem. Be de Luffy örneğini Queen'in gözlemi hakkında erken konuşmamamız gerek diye düşünerek verdim.
İşte senin Sanji'yi konumlandırdığın yerle alakalı bir durum bu.Senle ben aynı düşünmek zorunda değiliz.Ben daha güçlü bir seviyede Sanji bekliyorum.

Forum tarihindeki en nefret ettiğim argümanlardan biri oldu şu "seri bitiyor hemen güçlenmeleri lazım" muhabbeti. Benim gözümde Mihawk logialardan kaçıyordu gibi bir şey bu öyle tiksinirim.
Abi yapma gözünü seveyim.Yanlış bir argüman olsa neyse.Herifin k.hakisi çoğu komutandan bariz bir şekilde iyi seviyede,hızı desen yine iyi.Fiziksel özellikleri biraz zayıf kalıyordu ona da erkenden Suit p.upu geldi zaten.Adamlara arcın ortasından p.upları Oda başka türlü niye versin.Base halinin 2 tık üstü edecek belki Who'yu,Sasaki'yi dövsün diye mi alıyor bunları.Ki arc daha bitmedi daha p.up gelme ihtimali de hayli yüksek.
 
King Shinobu'yu farkediyor,sonrasında Shinobu'nun konuşmasının üzerine Queen farkediyor kendisini.2 metre arkasında bile olmayan kişiyi fark edemeyen bir Queen var ortada.Luffy'nin rahatlıkla kaçındığı aklı gidik Linlin'e de tepki veremeyen bir Queen vardı.Herifin gözlem konusunda iyi olmadığı çok bariz.Luffy ile Zoro'nun yukarı çıkmak istedikleri panelde de sonra farkediyordu bizimkileri.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık