Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Donquixote Ailesi vs. Beyazbıyık Korsanları

Kim kazanır?


  • Kullanılan toplam oy
    187
Tartışmanın başından beri haki meyveyi iptal eder demedik ki. Meyve yokmuş gibi vurur dedik. Zaten öyle olmasa Luffynin hasar almasının mantıklı bir açıklaması yok.
Ruh gücüyle adam kolunu sertleştiriyor nasıl? Bilmiyoruz ama kabul ediyoruz di mi. Gene ruh gücüyle lastiğe hasar verebiliyorsun. Hiç dokunmadan gemiyi çatlatabiliyorsun. Bir haki kullanıcısı lastik olan Luffy'i evire çevire dövdü diyelim sonra geldi Teach Luffy'e iptal yaptı Luffy meyveyi yemeden önceki haline döndü. Luffy'nin aldığı hasarlar kaybolmaz. Bunu şundan dolayı söyleyebiliyorum: Teach, iptal yapıp vuruyor Ace'e yani meyveden önceki haline zarar veriyor. Ama sonra Ace tekrar ateşe döndüğünde hasarı duruyor. Çünkü meyveyi yemeden önceki etten kemikten olan kişi de Ace, sonradan ateş olan kişi de. Bu bakımdan bazı arkadaşların gerçek beden diye kastettikleri meyve öncesi hale de ulaşmış oluyor haki bir nevi. Ama fark şu haki kullanıcısı lastiğe hasar verebiliyor ama lastik kırılmaz. Teach ise iptal yapıp Luffy'nin boynunu kırabilir, çünkü sıradan insan.
 
Zaten Teach o zaman Yami Yami'yi bu kadar aramazdı. Eğer haki ile gerçek bedene ulaşıp vurabilsen ne gerek var meyve beklemeye ölümüne haki kassın. Adamın istediği zaten Logia'da olsa.Vista ve Marco Akainu'ya haki ile vurduğunda zarar vermemesi gibi olayları engellemek için. Bence Ace'e orada şaşırdın demi Ace kimse sana vuramamıştı demesinin sebebi de. O meşhur amiral savunması dediğimiz Aokiji'nin hakili bisentodan kurtulma olayının Ace'de de olmasından özel olarak onu söylüyor. Yoksa zaten haki ile logialara vurulduğunu ilk haki teriminden bahseden kişinin bilemeyecek hali yok.
 
Doflamingo vs WB Korsanları oldu konunun ismi bölümler çıktıkça.:D

Mangaka ben olsam ve Dof'a tırt bir tayfa vermeye zorlasam kendimi bu kadar kötü ve güçsüz bir tayfa veremezdim.
 
Dofilamingo Tayfası acımaz Tek yerler.
O kadar düşündüm,pica sıkıştırır diamante silahlarla vurur falan.Croco doftan özenmiş dedikte,onun tayfa daha sağlamdı.En azından zoro ciddi anlamda öldü dirildi,en kral tekniği öğrendi geliştirdi.Resmen tek yeme tayfası çıktı.Trebol 2 yer sanırım malum logia,dof da helalinden 4 :(
 
Diamante hatirladigim kadariyle dokundugu nesnelerin serliginde oynama yapabiliyordu. Jozu icin oda cok ters bir rakip olabilir.

Suan aklima geldi de meyveler sonuna kadar kullanilabiliyorsa Wb tayfasinin kazanma gibi bir ihtimali soz konusu bbile olamaz. Baktilar isler istedikleri gibi gitmiyor,adamlar pert olmaya basladi ölümsüz bir Doflamingo Lawin kendini feda etmesine ce agizindan cikaracagi iki soze bakar.
Doflamingo'nun tayfasını çok hafife alıyorsunuz.
Sayfalarca yazdım Marconun nasıl durdurulacağını yada Jozunun elmasının Diamante karşısında çarşaftan farksız kalabileceğini ama onlar Yonko tayfası oldukları için böyle şeyler mümkün değil.

Bir koramirali sezemeyip koluna kelepçeyi yiyen Marcı yanına ışınlanan herhangi birini tabi ki sezebilir ne var bunda.
Doflamingo vs Marco = Dof kazanır. Bir eliyle tutar diğer eliyle deler.
Pika vs Ace = Pika kazanır. Ateş toprağa etki etmez. Pika'nın ana bedeni de zaten Oars'tan büyük devin içinde.
Monet vs Jozu = Monet kazanır, Luffy'i hapsettiği teknikten Luffy çıkamıyorsa Jozu da çıkamaz ve ısıyı en iyi ileten madde elmas olduğu için çabucak donar Jozu, antisi sıcak ve soğuk zaten.
Diamante vs Thatch = BB'nin çakıyla öldürdüğü adamda fazla zorlanmaz Diamante. Tek başına bir ordu eder denilen adam sonuçta.
Trebol vs Vista = Trebol kazanır, hem çok hızlı hem patlamaları çok güçlü hem fiziksel olarak da çok güçlü. Gemiyi kaldırıp fırlatıyor adam. Vista'nın uzaktan kesişleri logiaya etki etmez, Trebol'ün patlamaları ise Vista'yı mahveder.
Lao G vs Speed Jiru = Berabere.
Baby 5 vs Cruel = Berabere.
Atmos [Dof'un Bellamysi] vs Izou = Berabere.
Dof'un Kara Şövalyesi vs Blamenco = Berabere.
Dellinger vs Kingdew = Berabere.
Gladius + Buffalo + Mach Byce + Senor Pink + Violet vs Rakuyoo + Namur + Fossa + Haruta + Blenheim = Berabere.

Sugar ve Law boşta. Yukarıda yazdıklarımdan birisi gerçekleşmezse bu ikisi devreye girer, biri oyuncak yapar diğeri böler. Yahut misal Jozu Monet'i yener gibi olduğunda Law ışınlar Sugar oyuncak yapar. Sonra oyuncak Jozu'yu kukla olarak ön saflara salarlar.

Vay be ne konuydu arkadaş
 
Tek yemeyen kaldı mı la Dof familiyde?
Bakalım

Şu tontona dev tek attı.
Yürüyen ölüye Don Sai tek attı
Genç Tro'ya Hakuba tek attı.
Ussop her defasında Sugar'a tek atıyor.
Jola'ya bizim minik tek attı.
Patlayan şekere bizim fanboy 2 attı.
Adam gibi adam maalesef Franky tarafından yenildi.
Pica Zoro tarafından tek atılmaktan beter duruma düşer.
Diamente ölür herhalde.
Law ilk fırsatta sümüğe tek atar.

Familiyde 5 tane tek yemeyen varmış.

Ve bu adamlar Wb tayfasını alıyor.
Çok doğru yorum atmışım tek Diamente olmadı.
 
Ace picayı almış ya la :(
Benim Savunduğum
marcogillerde thatch ace yok. Jozu tek kollu vs doflar + lawdi hala olabilitesi var ama yüzde 30lara düştü
 
@Reiper

ne yorum yapmış öyle ,yeni gördüm.her vs deki yoruma eyvallahta monet nasıl yener yahu jozuyu.zoronun bir aurasına ölen kız jozuyu alıyor ilginç :confused:
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık