Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Donquixote Ailesi vs. Beyazbıyık Korsanları

Kim kazanır?


  • Kullanılan toplam oy
    187
Element formunda. Kendi bedeninden kasıt ne ? Adam gaz hali aktif ve yumruk yiyor.
Önce sağ gözünün altına bir yumruk daha sonra suratına burnu göçüyor.

Savunmaya çalıştığın konu , muallakta. Bilimsel geçerliliği varmış gibi sana katılmayanları küçümseyici bir
tavır sergilemeni anlayamıyorum.
Senden bir şey kanıtlamanı bekleyen yok.
Troll mesajı gibi cevap yazmışsın bana, Caesar'ın dayak yediği yerin resmini koymuşsun hiç bir içerik yazmadan sanki ben onu bilmiyormuşum gibi, boşa laf anlatıyorum diyorum o yüzden.
 
Troll mesajı gibi cevap yazmışsın bana, Caesar'ın dayak yediği yerin resmini koymuşsun hiç bir içerik yazmadan sanki ben onu bilmiyormuşum gibi, boşa laf anlatıyorum diyorum o yüzden.
Resim atmak trolluk belirtisi mi olmuş :/ Hey allahım
Sana görsellik sundum yanıtını bekledim. Ona göre tartışmaya devam etmeyi bekliyordum.
 
Bu sayılan şeytan meyvelerinin hiç biri sonradan iyileşmiyor. Haki'li de vursan, Haki'siz de vursan fark yok, logia gibi saldırılardan sıyrılmıyor veya lastik Luffy gibi yumruk veya tekmeye karşı dirençli değil, adamın gücü darbeyi aldıktan sonra iyileşmek, diğer meyveler ile kıyaslamaman gerek.



Cevabı üstte, Anka meyvesini logialar ve lastik gibi darbeye dirençli meyveler ile kıyasladığın sürece işin içinden çıkılmaz, bu adamın meyvesi logia değil, Haki ile de vursan normalde de vursan sonradan iyileşiyor işte.

Yani diyorsun sadece elementine ayrılınca logialar hasar alırsa içten hasar almış oluyorlar haki ile.Peki amirallerin haki kullandığını söylemiştin marco üstünde.Beyazsakal savaşın başında havadaki kuzanı depremle parçalarına ayırınca niye adama hiçbirşey olmadı.Haki kullanmadı mı şimdi koskoca beyazsakal yoksa temassız eklenemediği için mi buna cevap verirsen sevinirim.Dediğin gibi amiraller ekliyorsa o da eklemeliydi.Kuzan elementine dönüşse bile içten hasar almalıydı ama adamda tık yoktu.
 
Bu içten acı verme muhabbeti de Luffyde sıkıntıya düşüyor(em neden içten acı alsın bunun bir mantığı bile yok). Adam lastik diye dışarıdan acı almıyor içi lastik değil mi bu adamın neden içinden acı duysun ki. Haki ile vurunca normal bir insana vuruyor gibi oluyorsun ancak meyve özellikleri yerinde kalıyor.
 

Alpamis

Beyler tartışmayın boşuna Oda bile bilmiyor cevabı. Her iki tarafında mantıklı yönleri var. İnsanın kafasında bir yönden otururken diğer yönden oturmuyor. Boşuna kafanızı yormayın.:D

Dof Marco'yu alamaz.
 
Kizaru element formunda iken , Rayleigh tarafından kılıçla durduruluyor. Yanağında kılıç kesiğinden oluşan bir yara oluşuyor.
İçini dışını bilmem , bildiğim şey adam kestimi kesiyor olay bu.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık