Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Sanji vs. Uchiha Itachi

Bu maç nasıl sonuçlanır ?


  • Kullanılan toplam oy
    92
Samuray demişsinde Kınlar ve Oden dışında Wano samurayları arasında adam olan yok.Efendileri Orochi gözleri önünde öldürülmüş utanmadan taraf değiştiriyorlar.
İlgi çekici özendirici karakterleri andım sadece. İyi veya kötü çizilmesi değil ilgi çekici değiller Ninjalar. Bir tek Shinobu var o da gençliğinde : ))
Bu arada mesajımda ciddi olmadığım anlaşılmıyor mu? Eli yüzü düzgün 1 tane Ninja olmayışını tiye alıyorum.

Şöyle bir adam beklemiştim

 
Biraz aksiyon olsun aktiflik olsun diye açtım aslında konuyu o yani. :D
Gözlerimi ovuşturdum önce. Dışarıdayım şu an umarım gözlerden virüs geçmez. Sonra gözlerimi tekrardan ovuşturdum. Neyse en azından açık kalmış ağzımı kimse görmüyor. Maske var... Ne diyeceğimi cidden bilmiyorum. Itachi fanlarını şu an hayal edemiyorum. Ben Itachi’ye “bu ne lan top gibi” dediği için babasını döven adamlar biliyorum. Itachi için adam bıçaklayan da var. Itachi bazı ülkelerde namus demek. Hatta idama kadar yolu var. Herhalde Forum tarihinde bundan daha cesur bir konu yok. Hangi şartla olursa olsun eyleme dökmeyi geçtim düşünmek bile riskli. Hani düşündükçe simülasyonu kıracak gibi olup gerçek Dünya’ya uyanıyorum.
Hayır daha cesuru Zoro vs İtachi olurdu.Celtic vs rangers gibi fanatik kavgası. :D Peki sen konuya ne diyorsun ona gel.Örneğin yenişemezler ve tavsiye şıkkına.
 
Önce Itachi düşük zorlukta kazanır diye düşündüm ve oy kullandım. Ama sonradan Sanji'nin görünmezlik gücünü göz önünde bulunduruncu fikrimi değiştirdim ve Sanji'ye değiştirdim oyunu. Itachi göremeyeceği bir düşmana karşı çok iyi dövüşemez ve fizik olarak da fazla güçlü değil diye kaldı aklımda. Sanji yenecektir.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık