Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 990: Tek Kişilik Ordu

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    252
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi Hawkins ne yapacak? Ayrıca ı sahnedeki büyük samuray kaskı kime ait? Kim giyecek acaba onu. Kesin güçlü bir samurayımız olacak.
 
Hunter x Hunter’daki saray baskınıyla buradakine bakınca insan kurgu yönünden ne kadar özensiz bir arc okuduğunu daha iyi anlıyor. Luffy aksiyona girip Oda’nın kafasındaki pozu verene kadar geri kalan tüm karakterler gerizekalı gibi davranmak zorunda galiba.

İyice sıkıldım seriden. Kafasındaki etkileyici sahneler dışında hiçbir şeyi umursamıyor sanki. Konuyu oraya bağlayabildiği sürece sıkıntı yok, geri kalan 15 sayfanın ne kadar boş olacağı umrunda değil. Hayır savaş alanında heyecan verici şeyler de oluyor aslında ama hepsi offscreen. Yukarıda mis gibi bi savaş var ama biz 12 yaşındaki çocukların izleyip gaza geleceği klasik tayfa sahnelerine maruz burakılıyoruz. Varsa yoksa son sayfaya koyduğu, 20 senedir aynı açıdan çizdiği “havalı” bitirici saldırılar. Şu sayının tamamını X-Drake’in pusuya düşmesine, Queen ve diğerlerine karşı koyup nasıl dayak yediğine ve ucundan da hayat hikayesine ayırsa, Luffy’ye ulaşana kadar yaşadığı çaresizliği ve hislerini falan bize gösterse zerre itiraz etmezdim.
Sulong formlarının gösterilmemesi, işlenmemesi kadar boş bir durum da yok aynı şekilde. Hadi dövüşleri göstermiyorsun güzel kardeşim niye adamları da çizmiyorsun bu kadar mı üşeniyorsun çizmeye artık. Yada dandik bir şekilde gizem yaratmaya mı çalışıyorsun. Bu formları bu kadar gizledikten sonra ne çizeceksin de tatmin edeceksin okuyucularını?
 
Bölümü birkaç kez okuduktan sonra anlıyorsun ki Oda artık mangayı salladığı yok adam saldım çayıra mevlam kayıra moduna geçmiş.Tabi bu kendisi için sorun değil mi değil. Bunun sebebi One Piece'in ana kitlesinin olduğu Japonyadan kaynaklanıyor seri artık o kadar populer bir konumda ki Shueshia One Piece ürünü diye inek boku satsa alacak adamlar var.
 
Dof karşısında madara olan, Law tatafından doğranıp götünden konuşan Kinemona bak sen adam olmuş Jacki yenmeye gidiyor hemde tek başına :)))) ulan oda senin gibi sıvayanı görmedim
Dof boş adam değil, Law da boş adam değil binaenaleyh Kineoman bunlara yenildi diye çöp demek bence doğru değil.
 
Dof boş adam değil, Law da boş adam değil binaenaleyh Kineoman bunlara yenildi diye çöp demek bence doğru değil.
Law tarafından yenilmek de doğal. Meyvesini bilmeden üzerine atlıyorsun, sınırını bilmem ama bilgisiz cahil bir insanın Ope Ope'ye düşmesi çok normal. Dof da yc1-2 arası bir adam. Ona yenilmesi de normal, ona Jack de yenilir muhtemelen.
 
bunu bu sayfanın neresınden cıkardın ustad ? Uzun kafanın başka yöne gitmesinden dolayı mı?
Keko ninjaların başı savaşmayı tercih etmeyip dönüp gidiyor.

Law tarafından yenilmek de doğal. Meyvesini bilmeden üzerine atlıyorsun, sınırını bilmem ama bilgisiz cahil bir insanın Ope Ope'ye düşmesi çok normal, adamlar meyveye şeytani sanat diyen adamlar. Dof da yc1-2 arası bir adam. Ona yenilmesi de normal, ona Jack de yenilir muhtemelen.
Aynı fikirdeyim.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık