Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 990: Tek Kişilik Ordu

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    252
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Drake gibi sağlam bir müttefik daha geldi.Drake oda dan ayrılırken son kez daha kartlara bakarken yüz ifadesinden yüzde oranının değiştiği izlenimi yarattı.Sanırım Drake in Luffy ile olan ortaklığını gördü.
 
Eskiden hasır şapkalar düşmanı gördü mü çarpışıp ölümüne savaşır ve bu sahneleri zevkle okurduk.

Şimdi hep iki tokatlayıp sonunu görmeden ayrılma var, ne oluyor kim kimle savaştı, savaş niye sonlanmadı hiç bir detay yok.
Gerçek savasta öyle oluyor, kim kime dum dum. Senin yöntemle yazarsa 300 sayiya bitmez savaş, o bölümler Going Mary li bölümler
 
Hunter x Hunter’daki saray baskınıyla buradakine bakınca insan kurgu yönünden ne kadar özensiz bir arc okuduğunu daha iyi anlıyor. Luffy aksiyona girip Oda’nın kafasındaki pozu verene kadar geri kalan tüm karakterler gerizekalı gibi davranmak zorunda galiba.

İyice sıkıldım seriden. Kafasındaki etkileyici sahneler dışında hiçbir şeyi umursamıyor sanki. Konuyu oraya bağlayabildiği sürece sıkıntı yok, geri kalan 15 sayfanın ne kadar boş olacağı umrunda değil. Hayır savaş alanında heyecan verici şeyler de oluyor aslında ama hepsi offscreen. Yukarıda mis gibi bi savaş var ama biz 12 yaşındaki çocukların izleyip gaza geleceği klasik tayfa sahnelerine maruz bırakılıyoruz. Varsa yoksa son sayfaya koyduğu, 20 senedir aynı açıdan çizdiği “havalı” bitirici saldırılar. Şu sayının tamamını X-Drake’in pusuya düşmesine, Queen ve diğerlerine karşı koyup nasıl dayak yediğine ve ucundan da hayat hikayesine ayırsa, Luffy’ye ulaşana kadar yaşadığı çaresizliği ve hislerini falan bize gösterse zerre itiraz etmezdim.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık