Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Portgas D. Ace vs. Kin'emon

Kim Kazanır?


  • Kullanılan toplam oy
    51
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Unknown

Atar neymiş ki. Herkes atarlı seride. Shanks kimi yenmiş görebildik mi. Bb biraz tokatlamış. Hemde meyvesiz. :O Luffy'nin teklediği balık adamın kolunu yedi.
Adam açıkca geldi.Yiyen varsa gelsin dedi.Akainu,Akoji,Kizaru,Garp,BB ve tayfası,Sengoku bir tane adam devam edelim demedi.Tamam savaşta yorulmuşlardı vs..Ya da Sengoku duralım dedi çünkü savaş yanlısı biri değil ya da yaralılara yardım etmek istedi.Ama diğer yapılan atar gibi ters bir tepki gelemedi.
 
Ya bu WB zihniyetinin bir sonucu. Senelerdir bu adamlar aynı. Ne zaman Ace'le biri kıyaslansa, düşünmeden Ace derler. Şimdi CC vs Ace desek, millet yine Ace der. Law vs Ace desek yine aynı durum. Akainu vs Ace desek, Ace diyenler daha fazla çıkar. Oysa Ace her şeyi sınırları belli ve bize her şeyi gösterilmiş bi adam, zaten adamın daha fazla niteliği ve niceliği olsaydı, Oda tek kalemle çizmezdi. Bir Zoro fanıyla Ace fanı arasındaki fark nedir? En azından birinin sevdiği karakter hala yaşıyor.
CC vs Ace için elbette Ace diyeceğiz ne bekliyordun? Ezik CC mi kazanır diyeceğiz? Akainu'ya karşı da troll olmayan hiçbir insan Ace kazanır demez ayrıca.

Antifanlar için ne diyeceğiz peki? Fanlar hakkında ne söyleniyorsa anticiler için de aynısı,hatta daha fazlası geçerlidir.
 
Shanks'ı karıştırmayın la.Yonkolar denk adamlardır,yani WB'ye denk adam her şeyi görmeye gerek yok.Ayrıca WB'nin o darbesini herkesin karşılayabileceğini mi sanıyorsunuz? Herkeste göğü yaracak,gemiye bile zarar verecek h.haki olduğunu mu sanıyorsunuz? Herkeste WB'nin gemisine h.haki salarak girecek toto var mıdır? Ünvan önemlidir yerine göre,birisi amiralse o hayvandır,Green Bull'un yüzünü dahi görmedik,iddia ediyorum hayvandır diye aksini iddia eden var mı? Kaido'nun da suratını görmedim onun da hayvan olduğunu iddia ediyorum.

Ama Ace'inki farklı 2.tümendi ama Jozu vs Ace açılsa gözüm kapalı Jozu derim.2.tümen boşalmış ona koymuşlar.Ya 5.boşalsa? Ha gene de WB tayfasında kayda değer birisidir,çok sağlam meyvesi de vardır,ödülü de sağlamdır.Herkesle kıyaslanabilecek birisi değildir.Kinemon'un seviye tam belli olmadığı için herkes kafasına eseni yapar,yapacak bir şey yok.
 

BeyazDiş

Şimdi diyor millet yenildiği adamlara bak diye. Sizin bu söyleminiz = Buggy Luffy e yenildi ama Luffy büyük korsan. O zaman Buggy güçlüdür.
Aşırı ciddiye alındım. Bu kadar beklemiyordum.
Hohohoho ulan ne zamandır millet trollüyor gibime geliyordu ama bu kadar troll adam aynı yerde toplanamaz diye düşüncemden vazgeçmiştim. Gene rezil oldum hadi hayırlısı :D

CC vs Ace için elbette Ace diyeceğiz ne bekliyordun? Ezik CC mi kazanır diyeceğiz? Akainu'ya karşı da troll olmayan hiçbir insan Ace kazanır demez ayrıca.

Antifanlar için ne diyeceğiz peki? Fanlar hakkında ne söyleniyorsa anticiler için de aynısı,hatta daha fazlası geçerlidir.
CC Ace'si alabilir. Oksijeni keser Ace zaten iptal olur :D
Üstüne meyvesi konusunda gayet iddalı bir adam bence. Aokiji ve Ace birbirinin antisi
Fakat CC, Ace olayı öyle değil. CC Ace'in saldırmasını engelliyor fakar Ace, CC nin saldırmasını engelliyemiyor. Nefesini tutsun dalsın falan deme, adam Luffy gibi kolunu uzatamayor iyice dibine girmesi lazım
 
Ateş yumruk Ace. Grand Line'da Yeni Dünya'da isim yapmış Ace. Onca adamın içinde yeni girdiği tayfada Tümen komutanı olan Ace. Yakalanması bütün dünyada yankı uyandıran adam. Shichi teklifini reddeden Ace. Bu adam Don Krieg'e fiske dahi vuramazdı çünkü çok çöp.
Bak yine bana unvanla geliyorsun. "Kimi yendi?" sorusuna aynı cevap geldi.

550.000.000 ödüllü bol unvanlı Ace'e karşı kaptan Smoker:

Gördüğün gibi karşısında kim olduğunun gayet farkında.

İnanılmaz bir şey. Adı sanı duyulmamış Kaptan rütbesinde bir Denizci, unvan manyağı Ace'i yenebileceğini düşünüp, saldırı için hazırlanıyor. Onu geçtim, Buggy'nin dandik adamları bile uyuyan Ace'i öldürmenin hesabını yapıyorlar. Buggy'nin itiraz etmesinin tek sebebi de Ace'in gücü değil, Beyazsakal korkusu.


Ace'in yakalanmasının dünyada yankı uyandırmasının tek sebebi, Beyazsakal'ın tayfasından biri olduğu içindir. Bu vakte kadar da onun gölgesinde kalmış bir adamdır.
 
@Beyazdiş

Ace'in meyvesi serideki en iyi menzilli saldırı yapan meyvelerden iken senin Luffy örneğin ve CC'nin dibine gelmesine inanman çok abes olmuş.:ehe:

Bir de nefesi kes Ace iptal nedir yahu? Bu mantıkla amirali bile yer CC :S
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık