Öyle deme la, 8m lik haydutun adamlarını hakladı ya Shanks'ın adamı. :/Shanks. Deniz canavarına kolunu kaptıran adam. Bb adamın yüzüne imzasını atmış. Yonkoymuş. Ünvanın ne önemi var. Kimi yendiğini gördük ki. :/
Öyle deme la, 8m lik haydutun adamlarını hakladı ya Shanks'ın adamı. :/Shanks. Deniz canavarına kolunu kaptıran adam. Bb adamın yüzüne imzasını atmış. Yonkoymuş. Ünvanın ne önemi var. Kimi yendiğini gördük ki. :/
Yazdığımı anlamamışsın Smoker,kaptan olan birisi bile atar yaptı,Kinemon ile neden kıyaslamayalım deyince atarla iş olmaz Ace tuğamiral alan Jinbei ile eşit dövüşmüş çaylak haliyle,son gördüğümüz hali ise daha da güçlüdür,kaptanla commodore'la,tuğamiralle falan kıyaslayamayız Ace'i mantığına gittim.O da kaale alınma olayını öne sürmüş,ünvan olayına değinmiş hepsi bu.Hala Jinbei ile eşit dövüştü diye Ace övülüyor ya. :S
Crocodile ın yaptığı atar şuana kadar kimi korkuttu ?Shanks. Deniz canavarına kolunu kaptıran adam. Bb adamın yüzüne imzasını atmış. Yonkoymuş. Ünvanın ne önemi var. Kimi yendiğini gördük ki. :/
Filimleri izlememiştim.Ace'in ölüm ihtimali olduğu için kart yanıyordu. Zincirlerden kurtulunca, ölme ihtimali olmadığından, kart eski haline geldi. Ölünce de komple yandı. Back to the Future filminde de Marty ve kardeşleri yavaş yavaş fotoğraftan siliniyordu. Marty son anda işleri yoluna koyunca, hepsi geri geldi. Tamamen aynı mantık.
Senin cevabını üstte verdim ama sanırım okumadın :/Şimdi diyor millet yenildiği adamlara bak diye. Sizin bu söyleminiz = Buggy Luffy e yenildi ama Luffy büyük korsan. O zaman Buggy güçlüdür.
Bu ney lan Biri ironi yaptığını söylesin bu arkadaşın.Şimdi diyor millet yenildiği adamlara bak diye. Sizin bu söyleminiz = Buggy Luffy e yenildi ama Luffy büyük korsan. O zaman Buggy güçlüdür.
Ne demek istiyorsun? BB=Buggy mi? BB la BB Shanks'ın bak sızlıyor yaram dediği,Ace'i geri çek diye WB'yi uyarmaya gittiği,kafasına deprem yeyip dayanacak hayvanlıkta birisi.Şimdi diyor millet yenildiği adamlara bak diye. Sizin bu söyleminiz = Buggy Luffy e yenildi ama Luffy büyük korsan. O zaman Buggy güçlüdür.
Aşırı ciddiye alındım. Bu kadar beklemiyordum.Ne demek istiyorsun? BB=Buggy mi? BB la BB Shanks'ın bak sızlıyor yaram dediği,Ace'i geri çek diye WB'yi uyarmaya gittiği,kafasına deprem yeyip dayanacak hayvanlıkta birisi.
Akainu'yu anlatmaya gerek yok.
Buggy yenildiğinde Luffy çöptü yahu.Sonradan Arlong ve Krieg galibiyetleri de hesaba katılıp 30 m ödül verildi,Luffy buydu.
Ayştaynlık yapmanın manası yok.Ace çöplere yenilmedi.