Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

İki Amiral vs. İki Sağ Kol (Meyveleri Değişirse)

Kim Kazanır?


  • Kullanılan toplam oy
    114
Hiçbir amiralin k.hakisi Kata etmez.Akainu daha arkasındaki WB'yi hissedemeyen birisi,Kizaru da saniyesinde Ray tarafından çiziliyor rahatlıkla.Kuzan'ın k.hakisi de fena durmasa da en az Kata ayarı olduğunu hissettirecek bir olay yok.
O hengamede Katakuri de o yumruğu yerdi. Karşındaki düşmana tepki verirsin ama tehdit her yöndeyken zor olur tepkiyi doğru anda vermen. Luffy de geleceği görebiliyor fakat Yarasadam ile kapışırken Ceylanadam kızı alıp kaçmıştı.
 
Şimdi öncelikle hepsinin meyvesine afallayacağını düşününerek söylersek saf gücün önemi zekadan çok geride kalıyor. Konu da bu yüzden güzel. Şimdi sağ kolları ve rakiplerini ele alalım.
a)KATAKURI: Magma meyveli katakuri ağır bir logia kullanmaya alışkın olmamalı sanırsam. Ancak devreye karşısında mochi meyvesini büyük ihtimalle kendisinin yarısı kadar bile kullanamayacak ancak vurdumu oturtacak bir amiral var. Burada devreye hakisi giriyor. Sonraki hamlelerden kaçması kolay olmakla birlikte yeni meyvesinin avantajı olarak artık atlatmasına gerek olmayacak en azından kritik durumlarda kenbunshoku magma ile karşılık verebilecek en az hasar için. Buna karşın atacağı kritik ve iyi ayarlanmış 2 bilemedin 3 vuruş ona yetecektir.
b)SAKAZUKİ: Aynı katakuri gibi bir afallamaya uğrayacaktır bence. Çünkü kendisi bu kadar hızlı hamleler yapmaya uygun değildir. Akainu bu kadar seri hamle ilk başta yapamayacak olmasına karşın defansif bir tutum sergileyerek az buçuk meyveyi anlayınca sıkıştırıcı hamlelere başvurabilir. Yalnız burada kata'nın hakisi ona zorluk çıkarıyor olacak çünkü hızlı hareketlerin en büyük dezavantajı atlatıldıktan sonra hızlıca toparlanmazsa kontra yiyebiliyor oluşudur. Kata ise o hamleyi yaptığı anda kontra ssergileyerek akainuyu en zayıf noktasından vurabilir. Buna karşın akainu için gereken şey mochinin esnekliğini kullanıp daha sağlam denemektir.
sonuç:katakuriye veriyorum.

a)MARCO: Pika pika meyvesini yemiş marconun yapacağı ilk şey çok hızlı olduğunu farkedip aniden saldırmaktır çünkü anka meyvesinden farklı görmüyor olacaktır en başta. Burada marco olayı hava savaşına çevirmenin kendisi için dezavantaj olduğunu çünkü artık iyileşe iyileşe dövüşemediğini fark edince havada zaman kazanıp bir açık arayana kadar ışın sallayacaktır farklı açılardan herhalde. Ve iyi olan şey şu burası önemli ,anka meyvesinin zayıf noktası varsa bunu bilen tek kişi marco olacaktır elbette. Her ne kadar kizaru da pika pika meyvesini yediyse de ister istemez ofansif olacak kişi meyvesi gereği marco'dur. Bu sayede marco açık yakalarken küçük de olsa bir şansa sahip olabilir.
b)BORSALİNO: Anka kizaru büyük ihtimalle atakları beklemeyecek ve açık da vermeyecektir :oleyo2: . Her ne kadar uzun sürecek olsa da tek bir sağlam atak ona yeter. İyileşme yeteneği bir yana kizaru pika pika meyvesi sayesinde hızlı düşünmeyi öğrenmiştir. Bu sayede anka meyvesi ile yapacağı ataklar marco için çok da rahat olmayacaktır elbette. Bu anları beklerken atlatamadığı saldırılar da iyileşme sayesinde hafifleyecektir.
sonuç:borsalino diyorum.

Bu arada seride dövüş dinamiklerinin böyle işlemediğini biliyorum sadece böyle olması gerektiğini düşünüyorum.Bu arada afallama olayı yoksa veya 2v2 diyorsak benim bunu yazmama gerek yoktu amiraller yer bunları yer :D
Overall'da bence sağ kollar almalı. Ama belirttiğim üzere amiraller demem lazım. Ayrıca akainuya geçmiş olsun fıstık gibi meyve kaybetti :)
Ayrıca kata dediğimiz adam zaten mf sonrası one piece'de değişen her şeyin en dinamik örneği. O yüzden kizaruyu vs karşılaştırmayı doğru bulmuyorum. Katanın magu magu ile mf'de olduğunu ve wb tarafında savaştığını var sayın. Sağ kol seçimi değişirse sonuç değişir.
 
Dur bir saniye doğru mu anladım. Bu iki üst düzey sağ kola amirallerin meyvesini veriyorsun, ama amiraller Shanks Rayleigh gibi meyvesiz olacak. Ama yine de meyvesiz magulu Kata ve Pika lı Marco mu alacaklar?
Böyle dediklerine emin misin?
hatta yonkoulardan bile büyük olduklarını söyleyen var :D millet fan basıyor basıyor :D
 
O hengamede Katakuri de o yumruğu yerdi. Karşındaki düşmana tepki verirsin ama tehdit her yöndeyken zor olur tepkiyi doğru anda vermen. Luffy de geleceği görebiliyor fakat Yarasadam ile kapışırken Ceylanadam kızı alıp kaçmıştı.
Hengame ile ne alakası var yahu.Adam hengamenin büyük olduğu çay partisinde Luffy ile Luffy görüntüsüne sahip hayvanları hemen birbirinden ayırıp gerçeğini görüyor.Kata'nın k.hakisini amirallerle bir tutmak bildiğin adama hakaret etmek gibi bir şey.Kizaru'nun fiziksel gücü Linlin kadar demek gibi bir şey bu.Luffy Kata kadar kontrol sahibi değil geleceği görme konusunda bu arada.Bunu yapabilecek bir amiral yok.
 
Hengame ile ne alakası var yahu.Adam hengamenin büyük olduğu çay partisinde Luffy ile Luffy görüntüsüne sahip hayvanları hemen birbirinden ayırıp gerçeğini görüyor.Kata'nın k.hakisini amirallerle bir tutmak bildiğin adama hakaret etmek gibi bir şey.Kizaru'nun fiziksel gücü Linlin kadar demek gibi bir şey bu.Luffy Kata kadar kontrol sahibi değil geleceği görme konusunda bu arada.
yok kardeşim bırak amiraller osursa red line devrilir
 
Fark etmez. Amirallerin gözlem hakisi de en az Katakuri kadar iyidir. Sakazuki, Vista ve Marco'nun saldırısını rahat savuşturdu.
Sence Shanks zorlanır mı konudaki gibi Marco + Katakuri'ye, bence zorlanmaz. Denizicierin en önemli gücü de zorlansa da baş edebilir bence.
En az katakuri kadar vardır hmmm. Whitebeard Arkasına geçiyor, Rayleigh uzaktan tekme atıyor, Marco uzaktan gelip tekme atıyor.
 
Hee alır deseydin. Hatta amiraller Marco'nun kafasını alırlar. Kata'nın da kafasını alırlar. Tercihlerine kalmış artık.


Sjshkahsajhshs.
bu büyütüş neden geliyor o kadar güçlü olsalardı denizciler güçleri dengelemek için shichibukai sistemi altında hepsi birbirinden güçlü korsanları toplamazdı sen geçin burda böyle tamammı
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık