Katada Magma olacak fiziksel güç gayet dengeleniyor. Mochiyi Donata çevirir. O meyve ile bir de geleceği görüyor daha da yorumum yok.Amiraller paramparça eder. Fiziksel olarak sağ kollardan çok daha güçlü ve dayanıklılae zaten.
Katada Magma olacak fiziksel güç gayet dengeleniyor. Mochiyi Donata çevirir. O meyve ile bir de geleceği görüyor daha da yorumum yok.Amiraller paramparça eder. Fiziksel olarak sağ kollardan çok daha güçlü ve dayanıklılae zaten.
teşekkürler tanrı olmadığının farkında olduğun için bazıları beni deli ediyorduAmiralleri özellikle Akainu'yu biraz abartıyorlar dedin ya. Seri sonu baktığımızda en güçlü 20 kişi arasına giremeyecek birisine yonko aldırıyorlar diyorum. Hafif abartılıyor diyorum bende.
katada magma olsa kızarmış marshmallow olur akainuBu vs deki belirleyici etkenler şu 1 Amiraller sağ kollardan fiziksel olarak güçlü bu bir gerçek. (Yeni kekolar hariç) Ama Magma meyvesi Bu fiziksel eksikliği kapatıyor. Magmanın mochiye üstünlüğünü söylemiyorum bile.. ayrıca Katakuri meyve gücüyle değil Hakisi ile ön plana çıkan bir karakter diğer 3 elemana göre.. Katakurinin en über gücü gözlem hakisi bunu tek zorlayabilecek şey ışık hızı olurdu heralde oda marcoya aktarılıyor. Bu savaşın belirleyici etkeni Katakuridir. Hangi taraf kazanırsa kazansın bu orta veya düşük zorlukla olmaz
cidden magmalı olsa saldırı gücü aşırı artar yonkouların çoğunun bedeni kocaman kataya magma takılsa yonkou sağ kolluğunun çok çok üstünde olurduMagmalı Katakuri > Marco,Kizaru ve Sakazuki bunu çok rahat iddia ederim. Adamın zaten meyveside über olsa sağ kolluktan çıkardı. güç olarak Linlinle arasındaki fark daha da azalır. Kaptanlığı 10 kat daha fazla hakederdi. Zekada önemli etken sonuçta
Ölü karakterler listesine girecek yakında hayırlısıylaGeçen de bunun konusu geldi. O an herkes farketti. Şuan herkesin öve öve bitiremediği, her gün başka yonko avlattığı Akainu seri sonu ilk 20 hatta 25 karakter arasına giremeyecek çok büyük ihtimal.
(Ölen karakterlerde dahil)
böyle inatçı herifler genelde çok geç ölüyorÖlü karakterler listesine girecek yakında hayırlısıyla
Herkes kizarunun fiziken dayanıklı olduğunu söylüyor da önüme senin mesajın düştüğü için öğrenmek için soruyorum, sadece amiral sıfatı mı veriyor bize bu bilgiyi yoksa fiziksel dayanıklılığı başka bir yerde geçiyor mu?Amiraller paramparça eder. Fiziksel olarakta sağ kollardan çok daha güçlü ve dayanıklılae zaten.
İleri Görüş Hakisi, Magma meyvesi < Meyvesiz Amiral.. Anladım hocamAmirallere meyve vermenize gerek yoktu.
Chris en kısa fıkra bu olsa gerek.Akainu yerine fuji ryo olsa yine amiraller alırdı.
Geçiyor ama aleyhine.Marco'nun tekmesini 2 koluyla durduramayıp uçan birisi Kizaru.Marco rahatlıkla bu adamdan savunma,dayanıklılık,fiziksel güç konularında üstün bir arkadaş paltosu yok diye geri olduğu düşünülüyor işte.Herkes kizarunun fiziken dayanıklı olduğunu söylüyor da önüme senin mesajın düştüğü için öğrenmek için soruyorum, sadece amiral sıfatı mı veriyor bize bu bilgiyi yoksa fiziksel dayanıklılığı başka bir yerde geçiyor mu?