Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 989: Kaybettiğimizi Hayal Edemiyorum

Sizce Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    215
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
5/3.5 bölüm bence (wano skalasında) gerçi karakter tanıtma kısımları ve arc finali her türlü daha iyi olur ama arc ortası bölümlere göre kötü değildi bence
 
Peygamberin miraca yükselişi bile daha hızlıydı.Luffy'i bi çıkartmadı Kaido'nun yanına Soda dhdjdjdj
Bir de Zoro Luffy'nin peşinden gidicek belli ki.Bakalım hayırlısı.
Kardeş sen mirac olayını ne kadar hızlı olduğunu bilmiyorsun. gelip burda alakasız bir seri ile karşılaştırman dalga geçmektir. Burası dini alaya alma yeri değildir.
 
Yamato :utan:
Kardeş sen mirac olayını ne kadar hızlı olduğunu bilmiyorsun. gelip burda alakasız bir seri ile karşılaştırman dalga geçmektir. Burası dini alaya alma yeri değildir.
Bilmiyor olabilir fakat alaya aldığı, aşağıladığı, küçük gördüğü, hakaret ettiği vs ya da herhangi kötü bir şey dediği yok bana kalırsa.
 
Oda son sahnede yine "okuyucuyu gazlayalım yav" hareketi yaptı, 8 senedir gazlana gazlana millet tatmin olamaz hâle geldi bence, gerek "Marineford'dan daha büyük savaş olacak" yorumları gerek İmparatorların tanıtımı falan derken İkarus gibi Güneş'e fazla yaklaştı. Arc'a bakıldığında kötü denecek çok az yönü var, üstüne üstlük en iyi 10-15 tane OP bölümü diye dizsek çok rahat 5-6 Wano bölümü girer içlerine hem Act geçişleri hem Oden'in geçmişi hem de bunların dışında birkaç belirli bölüm derken cidden çok iyi olan çok bölüm var. Fakat bunların yanında biraz düşük kalan bölümler olunca artık sabrı kalmayan okuyucular ufaktan patlar hâle geliyor. İmparatorları da en başta fazla güçlü hissettirdi, Luffy'yi onlara yaklaştırması gerekirken onları Luffy'ye yaklaştırdı. Linlin WCI sonlarında fiyaskoya dönüşünce "E rezil ettik bir kere, bir de iyice toprak atalım da tam olsun" dercesine Linlin'i Wano"da maskaraya çevirdi. Wano'da Linlin olmasa şu an Arc'ı kötü bulanların yine kötü bulacağını sanmam.

Wano'nun üç büyük sıkıntısı var, bir tanesini "okuyucuyu heyecanlıdırmak ve merakta bırakmak" için diyip biraz olsun göz ardı edebiliriz, bir tanesini "Tam anlamı ile göstermeyi başaramayacağını bildiğinden göstermiyor, aklındaki savaş kompozisyonlarını sonraya saklıyor" diyerek yine eyvallah çekeriz ama üçüncü artık sinir bozucu.
Bahsettiklerim de sırası ile; off-screen olaylar (Law'un serbest kalması gibi), off-screen savaşlar (Roger vs WB olsun Sanji vs P1 olsun) sonucusu da tabi ki Linlin. Keşke en baştan Linlin'i Wano'ya getirtmeseydi, var aklında bir şeyler, bir yerde kullanmak istediğinden getirtti ama o ana kadar bu kadar rezil etmeseydin keşke. Aslında rezil etmek de değil, bir bölüm bakıyoruz sağ kol tokatlıyor, sonra bir bakıyoruz karpuz gibi şutlanıyor, orta ayar diye bir şey yok. WCI başındaki korkutucu havası falan çok hoştu, yıkılmaları için bir sebep bulup düşürmeliydi tabi ki ama bu düşüş bu kadar dik olmamalıydı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 15)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık