Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 989 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bm yi gördüğüm zaman utanmaya başladım artık. Bu karakteri silsin Oda. bir anda yok olsun. Böyle yonkou mu olur la? Teach neden kendine amiral dedirttiği belli oldu. Yonkouların alayı çöp. Bm herkesten zopa yer, Şenks balığa kol kaptırır...
 
Teknoloji bir yere kadar. Oda eninde sonunda haki ve teknik vericek bence. Trio üçlüsünden sadece sanji de görmedik b.haki. Oda'nın bu arc vereceğini düşünüyorum yoksa bir daha sittin sene göstermez herhalde ve böyle gider. nasıl power verir bilmem kostüme de kalmaz herhalde savunma ok ama saldırı yok. O yüzden d. jambe+b. haki olursa o zaman sanji tamamdır.
Teknolojiyi küçümsememek gerekir. One piece evreninde daha dün Shichibukai sistemini kaldırıp Pacifistalar geldi. Söylediğimiz Germa teknolojisi de Yonkouların, Denizcilerin salya akıttığı bir teknoloji altyapısı. Tamam dediğinde haklısın, güç olarak kullanıcısını bir yere kadar getirir, çok güçlü rakipler karşısında. Ama bu kostümler daha sanji ve kardeşleri doğmadan önce var olacak potansiyellerini tamamlamak için yaratıldı. Ki bunu Law, Drake, Hawkins'in de okuyup bahsettiği çizgi romanlarından da görebiliriz. Tabi ki Sanji'nin üstüne haki koyup bal kaymak yapması çabası olacak.
Ayrıca kostümün tipsizliği konusunda herkesle aynı fikirim, keşke Franky çeki düzen verse.
 
O kadar uçan karakter varken Marco şart. Sanji tek başına tutamaz o kadar uçan karakteri. Aralarında kadınlar da var üstelik.

Big Mom'ın da dışarı kadar gitmesi büyük ihtimal Peros'la buluşması içindir. Oda boşa çizmez yuvarlanmasını. :oleyo2:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık