İşte böyle kaliteli gömün xDUçan adamlar Gifters ise bu işi halledecek tek adam var Merak etme
İşte böyle kaliteli gömün xDUçan adamlar Gifters ise bu işi halledecek tek adam var Merak etme
Katılıyorum. Bu bölüm Hyogoro bile Big Mom saçmalığını görünce"Kaybediyormuşuz gibi hissetmiyorum." gibi boş bir laf söyledi.Koca Ana bir kendine gelsin , işler tat vermeye başlar.Bir sonraki bölüm Linlin'in önlenemez öfkesi ve gücüne tanık olacaksınız. Her şey yolunda.
Kendimi iktidar yanlısı gazeteci gibi hissettim.
Ben de direkt dalacağını sanmıyorum ama King+Kaido da olmaz bence. Daha düşük biri olmalı."Çıkmalıyız. " demiş ama. Kendi adına konuşmamış. Mesele sadece King ve Queen de değil. Who da damlar. Sasaki'nin de kurtulacağını düşünüyorum.
Zoro vs King
Sanji vs Queen
Jinbe vs Sasaki
Who vs Yamato olabilir. Herkes rakibini yendikten sonra topluca Luffy'e yardım gidilir diye tahmin ediyorum. Zoro en baştan Kaido'ya girmez.
Dns'ye sorsan who+king+kaidou bile olur.Ben de direkt dalacağını sanmıyorum ama King+Kaido da olmaz bence. Daha düşük biri olmalı.
Kaido için iradesinin sınırlarını zorlayıp 1 saldırı yapsa yeter. Sonrasında bir daha ki arc'a kadar yatsa da olur reis.Ben de direkt dalacağını sanmıyorum ama King+Kaido da olmaz bence. Daha düşük biri olmalı.
Kesinlikle king i alıp kaido ya gitmekte ne yav tamam zoro dayanıklı ama bi yere kadarBen de direkt dalacağını sanmıyorum ama King+Kaido da olmaz bence. Daha düşük biri olmalı.
Ben Amirallerin serinin ilerleyen aşamalarında bu tip durumlara düşeceğini sanmıyorum zaten.Ama şu çpk ilginç neden BM ye bunu Luffy yapmıyor arkadaş luffy yapsa gıkımı çıkarmam yine de ama Luffy değil tayfası BM üzerinde baskın ben anlayamadım bu işi.İşte altını dolduramadı ki Yonkouların. Amiraller karşısında çaresiz kalan, ağlayıp zırlayan adamlar Amirallere çocuk muamelesi çeken Yonkoulara şova kalkıyor. BM bir iki tanesini yok etse bak bakalım böyle saçma sapan konuşabiliyorlar mı? Hatta yok etmesine gerek yok Kid, Killer'ın başına geleni yap o zaman görürüm bu paslanmış metali. Keşke Franky ölse.
Bu tip durumlara düşerlerse şükretsinler.Ben Amirallerin serinin ilerleyen aşamalarında bu tip durumlara düşeceğini sanmıyorum zaten.Ama şu çpk ilginç neden BM ye bunu Luffy yapmıyor arkadaş luffy yapsa gıkımı çıkarmam yine de ama Luffy değil tayfası BM üzerinde baskın ben anlayamadım bu işi.