Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Yaşadığınız Paranormal Olaylar

Bu Konuda Düşünceleriniz Neler?

  • Paranormal olaylar gerçek olabilir.

    Kullanılan: 27 17.2%
  • Paranormal olaylar gerçektir.

    Kullanılan: 23 14.6%
  • Hayır hiçbiri gerçek değil.

    Kullanılan: 30 19.1%
  • Her şeyin bir açıklaması vardır.

    Kullanılan: 38 24.2%
  • Bir şeyler olduğu kesin ama ne olduğunu bilmiyorum.

    Kullanılan: 11 7.0%
  • Net bir fikrim yok.

    Kullanılan: 12 7.6%
  • İlgilenmiyorum.

    Kullanılan: 16 10.2%

  • Kullanılan toplam oy
    157
Paranormal sayılmaz muhtemelen psikolojik ama yazayım ben de. Herkes doldurmuş burayı.

Gecenin bir yarısı. Evde herkes uyuyor tabi benim dışımda. Ben de oturma odasında yatmış uyunaya çalışıyorum. Lanet olası uykunun geleceği yok. Odanın kapısı da açık. Bir anda annemin bana seslendiğini duydum. Sanki uykudan kalkmış, benim yattığım odanın kapısına gelmiş beni uyanık görünce şaşırmış da hala uyanık mıyım diye sorgular gibi.
Sesi çok net bir şekilde duydum ama tabi etrafta kimse yoktu ve herkes -benim dışımda- derin ve tatlı uykusunda takılıyordu.
 
İnançsız biri olmama ve bu tarz şeylere inanmama rağmen 1-2 ürpertici olay yaşadım. Anneannemin yaşadığı 2 katlı bir evi var.
3-4 yılda bir memlekete gittiğimizde ben ve kuzenim o evin üst katında kalıyorduk. Annem çocukken bana o üst katın banyosunda cin gördğünü söylemişti. Ayakları falan tersmiş. Defalarca yemin etti bunun için yani yalan söyleme ihtimali yok. Fakat ben bunun hala hayal veya çocuklukta gördüğü bir rüya olduğunu düşünüyorum.
Bana bunu anlattığında öyle gülüp geçmiştim işte. Dedem öldüğünde cenaze için gitmiştik, ben ve kuzenim yine o evin üst katında kalıyorduk.
Ben mutfağın ve banyonun 3-5 metre ötesinde tüpte patates ve sosis kızartıyordum, Kuzenim yan odada instadan karı kız kovalama peşindeydi.
O sırada birden annemin anlattığı banyonun hemen yanındaki mutfağın kapalı olan kapısı gözümün önünde açıldı, ardından yavaşça kapandı. Dedim bu *bne aklınca beni korkutmaya çalışıyor.
Gülerek girdim açtım mutfağın kapısını, ışığı da açtım bakındım etrafa. Mutfağın içi bomboştu, tam o an annemin anlattığı hikaye aklıma geldi. Tarif edemeyeceğim bir korkuyla kuzenimin yanına koştum. Herşeyden habersiz elinde telefonla oynuyordu. Olayı ona da anlatınca baya bir tırstık, sabaha kadar uyuyamadık. Bir daha da o evin kapısından adım atmadım zaten.
Bunun dışında bir 7-8 ay önce mahalledeki esnaf abinin hep aynı yere park ettiği arabısyla garip bir anımız oldu.
Bir gece kafamı uzattım camdan sigara içiyorum. O bahsettiğim arabanın üzerinden 3-4 saniye aralıklarla geçen, gözümün hızını algılayamadığı bir gölge gördüm.
Başta iplemedim, keyfimi bozmadım, bu böyle birkaç gün devam etti. Gündüz-Akşam saatleri hiç sıkıntı yokken gece 3-4 arası her sigaraya çıkışımda o gölgeyi görür oldum. Ön ve arka balkondan gözümün görebileceği her açıyla o arabanın etrafını inceledim. Ama o gölgeye sebep olabilecek herhangi bir durum bulamadım.
Baya rüyalarıma kadar girmeye başladı bu. Uzun süre camdan kafamı uzatıp sigara içmedim. Ondan sonra da bir daha görmedim o gölgeyi.
Hatta forumun genel sohbet bölümüne yazmıştım o gölge olayını. Bazıları benimle ''kedidir kedi'' diyerek dalga geçmişti sanırım. Bulabilirsem atarım. @Bavs o sendin galiba hatırladın mı? :D
Bu arada bunları okuyup korkan, ürperen olduysa takılmasın. Başıma gelenlerin ben fark edememiş olsam bile mutlaka mantıklı bir açıklaması vardır.
Hatırlayamadım valla :) Ben ciddi bir insanım öyle şeyler yazmam :flaugh:
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 34)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık