Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Sanji

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Severim

    Kullanılan: 315 84.9%
  • Sevmem

    Kullanılan: 56 15.1%

  • Kullanılan toplam oy
    371
Sanji'nin son olayı Page One olayına benziyor. O zaman Raid Suit'i giymesi için; Sanji'ye bunu veren Oda, Zoro'ya neler vermez demiştim. Şimdide benzer bir durum var. Boş kerhanede takılan Sanji bunu yapıyorsa, gifters kesen adamlar neler yapar.

Ayrıca son 10 yılda maalesef Sanji'nin anlık olarak böyle parlasa da sonu hep kötü oldu. Oda serinin bitmesine 4.5 sene kaldı diyor, artık boş aksiyonlara sokmasın bir zahmet. Sokuyorsa da tamamlasın. Zaten Luffy dışında tayfadaki çoğu karakterin hayalinin içi boşaldı, bari diğer yönlerden hakkını versin.
 
Son düzenleme:
bugüne kadar hep sanciye saydırdık, ettik, pis sapık dedik, ne biçim adam bu dedik (caponlarda kızlarla erkeklerin birbirine laf attığı bazı şehirlerde özel yerler varmış) yani bu adamların kültürüne göre sanci bi nevi komedi unsuru olarak kullanılıyor, neyse konuya, asıl meseleye dönersek bundan sonra genelevler neden açık, kadınlar neden bir fuhuş aracı haline getirilmiş, buradan alınan vergiler nerelere gitmekte gibi konulara yönelmekte fayda görüyorum. sanci sistemin yönlendirmesiyle hareket eden bi zavallı sadece, suçu sanciye atıp diğerlerini es geçmek olmazdı.
 
Ortalama 10 sene de 1-2 kere şampiyon olup, olduğu zamanda her sene olanlara akıllarınca laf sokan tam taraftarlarına diyorum da örnek olsun diye vermiştim ya onu :D
Gs değil yani
Sanji bjk ise hadi Zoro'da Fb'dir. Serinin başında Mihawk'ı gördü ondan beri şampiyonlar ligi göremiyor.

Konu futbol fanatikliğine bağlayacak şimdi neyse. Görünce yazayım dedim. :ehe:
 
Zoro Ashura yapmadı diyenlerede söyleyeyim bence Sanjide bir dönüşüm gücü elde etti ve bu güçle Kingi alabilir.

Neyse uzatmadan teorimi yazayım;
Sanjide Oda Kuzeyin yumruğu serisindeki Kenshiro ve bence Sanjinin geni uyanacak Oda uzun boylu siyah saçlı Kenhiro benzeri olacak. Sanjiyi Odanın Kamabakkaya yollamasının en büyük sebebi Ivanın genetik mühendisi olması ve bence o Sanjideki bu potansiyeli açığa çıkardı. Dönüşüm geçiren Sanji daha gaddar olacak ve King kadar felan boyuda uzar heralde, ayrıca fiziksel gücü katlanacak ve ellerinide kullanacak. Suiti Oda Sanji dönüştügünde kıyafeti komik durmasın diyede verdi ona ve hatta bence bu en büyük sebebi. Zaten Kenshiro kendine indra diyor ki buda ashuranın rakibi.

Ne dersiniz sizce olurmu bu?
 
Kaçma falan yok yahu. Muhtemelen indirdim sanmıştır. Lütfü'de 2 G3 patlattı anlık bayılıp kalktı karakter.
Aynı örneği verecektim bu sefer olayı başka yere çekiyorsunuz diyecekler diye demedim.Bunların derileri kalın fiziksel güçle aşılabilecek birşey değil en babaları Kaidoya bak Luffy diyor benim onun derisini geçmenin yolunu bulmam lazım deri fiziksel güçle aşılabilcek birşey değil buna rağmen sanji Page 1'e anlık K.O yaşattı .Luffy Ulti ye hasar veremedi Yamato deşti geçti .Dinozorlara fiziksel güçle hasar vermek imkansıza yakın ama Sanji bunu geçici olarak başardı .
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık