Yok artık daha neler adam kurtarmış kendini ordan bidahada dönmez.Gönül ister ki:
Nami,Robin,Vivi,Smoothie,Violet,Hancock,Bonney
Gerçekte olacak olan:
Yok artık daha neler adam kurtarmış kendini ordan bidahada dönmez.Gönül ister ki:
Gerçekte olacak olan:
Ya Sanji resmen mangakanın kendini eğlendirme yolu haline geldi. İnsan kendi çizdiği karaktere bunu yapar mı yaGönül ister ki:
Gerçekte olacak olan:
Tamamen Oda'nın etrafım saplarla çevrili adlı çalışması kendi iç benliğini sanjide yaşıyor adam olmak istediği ve olanGönül ister ki:
Gerçekte olacak olan:
Tashigi'ye de böyle yaptığından beri o argüman yemiyor artıkHer güzel çiçek koklamaya değerdir.
Seni kınıyorumTashigi'ye de böyle yaptığından beri o argüman yemiyor artık
Hangi takımdan bahsediyorsun ben GalatasaraylıyımKing ile yaptığı şeye vs denilse bile bariz ezildiği halde fanları tarafından yere göğe sığdırılamıyor. Bu denli az beklenti var bundan.
10 senede bir kere şampiyon olan, olunca da her sene şampiyon olanlara laf atanlar gibiler, görmezden geliniz.
Ortalama 10 sene de 1-2 kere şampiyon olup, olduğu zamanda her sene olanlara akıllarınca laf sokan tam taraftarlarına diyorum da örnek olsun diye vermiştim ya onuHangi takımdan bahsediyorsun ben Galatasaraylıyım
ne yapsaydık olmayan şeyler yüzünden fanteziler mi kursaydık?King ile yaptığı şeye vs denilse bile bariz ezildiği halde fanları tarafından yere göğe sığdırılamıyor. Bu denli az beklenti var bundan.
10 senede bir kere şampiyon olan, olunca da her sene şampiyon olanlara laf atanlar gibiler, görmezden geliniz.
Gifters farmlayabilirsin reyizne yapsaydık olmayan şeyler yüzünden fanteziler mi kursaydık?