Wano yeşilin üzerine kurulu bir arc ama reis deme öyle.ne yapsaydık olmayan şeyler yüzünden fanteziler mi kursaydık?
Wano yeşilin üzerine kurulu bir arc ama reis deme öyle.ne yapsaydık olmayan şeyler yüzünden fanteziler mi kursaydık?
"Sağ kol tarafından ezilmek bile şereftir lolololo" diyeceğine olma potansiyeli olan şeyler hakkında fikirlerini belirtmek daha uygun bir davranış olur bence.ne yapsaydık olmayan şeyler yüzünden fanteziler mi kursaydık?
İyide yapacak bişey yok Oda adamların güçleri gözükmesin diye bu arca kadar vs vermedi doğru düzgün, üç tane komutan seviyesi adamıda Luffy dövdü ve böyle olunca Zoro ve Sanji sadece baktı. Mesela Kaidonun 4 kumandanı olsaydı onların en zayıfını 2 flying six ve 6 giftersla hasırları almaya yollasaydı iyiydi ama Sanji Page1i ezerek bana flying6 kesmez ben kunandan istiyem dedi ve Kinge daldı. Zoroda bir gün bu seviyelere gelecek üzülmeyin.?King ile yaptığı şeye vs denilse bile bariz ezildiği halde fanları tarafından yere göğe sığdırılamıyor. Bu denli az beklenti var bundan.
10 senede bir kere şampiyon olan, olunca da her sene şampiyon olanlara laf atanlar gibiler, görmezden geliniz.
Onu Zoro yapıyoya ? 50 tane daha kesse belki bikaç lvl atlar ve Queeni alır.Gifters farmlayabilirsin reyiz
Ne güzel yazmışsın diye sonuna kadar okudum ama beklediğim üzere Zoro fanlarına gereken cezayı kestin yine.İyide yapacak bişey yok Oda adamların güçleri gözükmesin diye bu arca kadar vs vermedi doğru düzgün, üç tane komutan seviyesi adamıda Luffy dövdü ve böyle olunca Zoro ve Sanji sadece baktı. Mesela Kaidonun 4 kumandanı olsaydı onların en zayıfını 2 flying six ve 6 giftersla hasırları almaya yollasaydı iyiydi ama Sanji Page1i ezerek bana flying6 kesmez ben kunandan istiyem dedi ve Kinge daldı. Zoroda bir gün bu seviyelere gelecek üzülmeyin.?
Bu kaçıncı sayıda oldu göremedim de ben.Sanji Page1i ezerek
hayallerinizde yaşamaya devam edin 2 tane komutan arasından wanonun veliahtını kurtaran yeşil olmadı bu böyle biline"Sağ kol tarafından ezilmek bile şereftir lolololo" diyeceğine olma potansiyeli olan şeyler hakkında fikirlerini belirtmek daha uygun bir davranış olur bence.
Kaçtı felan yok bariz hater bu toei, öyle çığlık attıki Page one duyan anaların yüreği sızladı evladım dediler.Bu kaçıncı sayıda oldu göremedim de ben.
Benim hatırladığım Sanji arada görünmez olup vurup vurup en sonunda da olay yerinden kaçmış gitmiş.
Oda o kadar harika bir karakter yaratmış ki karısı bile ona aşık olmuş. Karısını kıskanıyor, sırf soğusun diye Sanji'ye yapmadığı kalmadı. Ama Oda'nın oyununa gelmeyiz biz.Ya Sanji resmen mangakanın kendini eğlendirme yolu haline geldi. İnsan kendi çizdiği karaktere bunu yapar mı ya
Olayları yanlış dillendiriyorsun orada kimliği açığa çıkmasın diye kaçıyorBu kaçıncı sayıda oldu göremedim de ben.
Benim hatırladığım Sanji arada görünmez olup vurup vurup en sonunda da olay yerinden kaçmış gitmiş.