Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Beş İmparator vs. Büyük Denizci Gücü

Kim Üstün Gelir ?


  • Kullanılan toplam oy
    225
Reis Cracker Doflamingo'yu yeniyor ama Jimbei Jack falan tokatlıyor biraz duygularına göre yazmışın sen :D
Cracker Jack'ten güçlü bir adam.G4+Nami'nin zar zor yendiği adamı Jack ile bir tutamam.G4ün hızı yetmedi kuklaları aşıp ana bedene gitmeye.Jack sahip olduğu o hızla ve güçle yenemez Cracker'ı.
 
Cracker Jack'ten güçlü bir adam.G4+Nami'nin zar zor yendiği adamı Jack ile bir tutamam.
Inuarashi ve Nekomumashi bu adamlar Yonko komutanlarından fazla farkı yok. Jack bu ikisine karşı günlerce ayakta savaşabiliyor. Kedi-Köpek en kötü YC3-YC4 seviyesinde olacak adamlar.

Şimdi Shichilerin neden boş olmadığını yazayım :D
Doflamingo vs Cracker: Doflamingo kuş kafesi açsa Luffy'nin dövüşü kadar uzun sürmez 10 dkda bitirir Doflamingo. Kuş Kafesi varken Cracker ne yapabilir ki? Kuş Kafesi Cracker'ı parçalara ayırır. Doflamingo'nun saldırıları da Cracker'ın bisküvi askerlerine falan baya baya zarar verebilir ama gerek yok Cracker istediği kadar spamlayabiliyor. Doflamingo bu süre içerisCracker meyve açısından avantajlı Luffy'den, dövüş bu kadar uzun sürdü.
Kuma vs Queen: Kuma Queen'i Okama Adasına tatile gönderir. Bu adamda çok iyi bir meyve var + Devrimcilerin en önemli adamlarından biri. Kuma'da Queen'e yenilecek bir taraf göremiyorum.
Moria vs Jozu: Prime Moria deniyor, Kaido ile savaşmış bir adam. Kaido Moria'yı bu kadar kolay ve kısa sürede ezecek olsa zaten bu dövüş bu kadar büyük bir olamaz, dünya çapında bilinmez. Ayrıca Wano'da Ryuma'nın cesedi + kılıcı falan çalınıyor Kaido denildiği gibi tek atsa buna izin verirmi? 20 sene önceki Kaido hadi Yonko olamadı diyelim ama Amiral seviyesinden üstündür. Moria'da en kötü YC1-YC2 arası bir yerde oluyor. Jozu'nun dövüşüne gelirsek de Jozu'nun elmas meyvesi bu dövüşte bir işe yaramaz. O zamanki Moria atletik yapılı falan bence baya hızlı birisidir. O yüzden Moria gölgesini alıp Jozu'yu yenebilir.
Hancock vs Smoothie: Hancock'un seride önemi çok fazla zaten Luffy torpili var kadında :D. Kuja'nın hakisi diye de baya övülüyor üstelik 3 hakisi var onu geçtim. Smoothie'de diğer tatlı komutanlar gibi ön plana çıkarılmadı malum Luffy ile savaşmadığı için ama zannetmiyorum ki bu seride Smoothienin önemi Hancock'tan fazla olsun. Hancock Smoothie'yi öper geçer.

Buna göre boş olan Shichiler değil Komutanlar oluyor (Sağ Kollar hariç tabii ki). Bu adamların ünü imparatorlara yakın, serideki önemi daha fazladır üstelik komutanlardan. Seri başında bazıları Luffy tarafından harcandığı için küçük görülmeye başlıyor ama Oda hala Shichilerin Dünya Dengesinde önemli bir şey olduğunu açık açık gösteriyor.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık