@Eustass Captain Kidd yanlış biliyormuşum wikide 4 imparator yazıyor. olsun gene yonkolar kazanır.
Enies Lobby sonunda Garp'ın geldiği bölüm. 430 sonrasıydı galiba mangada.Bölüm sayısını söylesene bir okuyum belki fikrim değişir.
Bunu bilmek için kaynağa gerek olduğunu dusunmuyorum sahsen.Sengoku,Garp 3 amiral şiçilerin bir yonkoudan çok çok daha fazla edeceği bariz bir şey olmalı.@Eustass Captain Kidd yanlış biliyormuşum wikide 4 imparator yazıyor. olsun gene yonkolar kazanır.
Dediğin gibi bazı vs’ler denk ama ne yaparsam yapayım denizcileri kazandıramıyorum nedense Ankette de denizciler ezer henüz kimse diyememiş zaten. İmpratorlar burun farkıyla da olsa önde sanırım.4 vsden galip çıkmaz kalanlarda da durum 8-8 bana göre. Çok iyi konu olmuş lan ben tam anlamıyla beraberlik çıkardım
Reis Cracker Doflamingo'yu yeniyor ama Jimbei Jack falan tokatlıyor biraz duygularına göre yazmışın senShichiler etkisiz eleman.
Bu ankette biri diğerini ezer çıkmaz ben mesela herhangi birine kazandıramadım bile. Beraberlik olsaydı keşke.Dediğin gibi bazı vs’ler denk ama ne yaparsam yapayım denizcileri kazandıramıyorum nedense Ankette de denizciler ezer henüz kimse diyememiş zaten. İmpratorlar burun farkıyla da olsa önde sanırım.
Eyvallah reis4 vsden galip çıkmaz kalanlarda da durum 8-8 bana göre. Çok iyi konu olmuş lan ben tam anlamıyla beraberlik çıkardım