Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Spoiler Konusu 2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arc BigMom aradan çıkmaz. Luffy Katakuriye bir söz verdi. Bir gün anayı yenmek için geri geleceğim diye. Luffy ne zaman sözünden dönmüş de şimdi dönsün. BigMom'ın işi yanında Katakuri olmadan bitmeyecek. Yani kısacası bu arc önceki arc gibi BigMom'ın rezil olmasıyla son bulacak. İlerleyen arclarda Luffy yine birgün BigMom'a Karasakalı yeneceğeni söyleyince bizim BigMom durur mu basacak kahkahayı. Sen onun kim olduğunu damarlarında kimin aktığını bilmiyorsun maa maa maa. O senin öylece yenebileceğin birisi değil diye her zamanki gibi zorluk kasıp kendisi boş çıkacak.
 
Gelen spoilerı bende çok gerçekçi bulamadım ama orada Kuzan kelimesi var ve sayfalarca Zoro Sanji sidik yarışı yapılmış gene şu arc sonu aradaki fark net bir şekilde gösterilse de rahatlasak diyeceğim öyle bir şey hiç bir zaman olmayacak hatta seri bittiği gün bile Zoro Sanji tartışmaları devam edecek gibi...Aslında tartışılacak çok bir şey yok birisi Rayleigh birisi Gaban ama zevk meselesi tartışmayı seviyor çoğu arkadaş bu konuda.
 
Belki de shanks laugh tale'e gitmiştir. Ve BB veya Luffy dahil herhangi bir korsanın ulaşmaması gereken bir şeyler olduğunu düşündüğü için Gorousei'nin yanına gitmiştir. Belki de Büyük Korsan Çağı'nın devam etmesinden yanadır. Ne bileyim Shanks bana tayfanın karşısında yer alacak gibi geliyor bir şekilde. Dövüşün/Savaşın sonunda da Luffy şapkayla yüzünü mü kapatır mezarına mı bırakıp gider yoksa şapkayı birine mi devreder. Artık ne yaparsa yapar. Ya da kendisinin ulaşamayacağı bir şey için Roger gibi her şeyin sesini duyabildiği için Luffy'ye ihtiyacından dolayı kolunu bir bahse yatırmıştır. Luffy'yi kullanacaktır. Yonkou olmuş zirvede onu bekliyordur.
 
Son düzenleme:
Kuzan ile beraber Karasakal tayfası da gelsin, bunun haberini alan Kızılsaç tayfası da gelsin, bakıyor ortalık karışmış denizciler de gelsin, devrimci casuslarından haberi alan Dragon ekibi de buradan ekmek çıkar diyip gelsin, Kaido ve Koca Ana zaten orada. Sonra Usopp eline mikrofonu alsın "Fight" desin. Luffy sona kalan kişi olsun. Kitabeleri okuyup Raftel'i bulsun. Mutlu son. 40 bölüme tamam bu iş. (Editörlerin gözleri yaşlı) Senede 10 bölüm yayınlasa 4 senede bitiyor işte.
 
4.5 yolda nasıl bitecek yav, Kaido flashback bile görmedik daha sırada Garp, Shanks, Mihawk, Dragon, Teach flashback var. En azından 3 tane ada var Elbaf, raftelden önceki ada, Raftel. 800 yıl öncesi var. 50 yıl öncesi Rocks var. Vegapunk var, Im var, Ryo var.
Umarım oldu bittiye getirmez. :/
Hadi diğerleri neyse de Garp'ın flashback'i niye olsun la? Ara ara geçmişi hakkında yeterince bilgi aldık zaten, tek eksik nokta Dragon'un annesi falan o da Dragon'un flashback'inde çıkar çıkarsa. Shanks'ın ise geçmişinin büyük bölümünü biliyoruz, tek eksik kısım Roger öncesi keza aynı şekilde Teach'in de eksik tek kısmı yine WB öncesi. Mihawk'un geçmişi 6 bölümden fazla sürmez, Dragon'un 10 bölüm sürebilir, yani aşağı yukarı saydığın isimlerin geçmişleri toplam 25 bölüm bile zor yapar.

En azından 3 tane ada olması hepsinde 50-60 bölümlük arc geçecek demek değil. Ayrıca en az 3 ada var olayı nerden çıktı? 1 tane daha yol poneglyph'i sonrası direkt son adaya gidecekler. En fazla 2 ada var şu durumda.

Bahsettiğin gizemlerin büyük kısmı da birbirine bağlı zaten. Im=Kayıp YY, Vegapunk=Şeytan Meyvelerinin gizemi ve muhtemelen Teach'in iki meyve yiyebilmesi, Kaido'nun flashback'i=Rocks. Öyle bir yazmışsın ki sanki bütün gizemler birbirinden bağımsız gibi duruyor.
 
Vakit kazanmak ile kaçmak arasında çok büyük fark var ama sen bilirsin.
O sözden hemen sonra Fujitora'dan kaçmadılar mı? Whole Cake arcın yarısı Big Mom'dan kaçarak geçmedi mi? Arcın sonunda kaçabilmek için Jimbe'yi arkada bıraktılar daha ne yapsın? Nakamasını ölsen bile ölme deyip arkada bıraktı kaçmak için :) Kata ile şakaya vurmak istemiştim ama sen bilirsin.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık