Belki de Shanksin mezarına bırakır şapkayı daha sonra "blackbeaaaaaaar" diye öfkeyle bağırırSeride yer alacak son cümle
Shanks: Opps Şapkayı almadan seri bitti ya la
Belki de Shanksin mezarına bırakır şapkayı daha sonra "blackbeaaaaaaar" diye öfkeyle bağırırSeride yer alacak son cümle
Shanks: Opps Şapkayı almadan seri bitti ya la
Allah'tan bu teori çok dillendiriliyor. Oda yapacağı varsa da yapmazBelki de Shanksin mezarına bırakır şapkayı daha sonra "blackbeaaaaaaar" diye öfkeyle bağırır
İlahi demeye bin şahit. Cezaevini anlatan ideolojik bir parça. Sözleri yaratıcı.
Güzel ilahi
Niye? Dillenen şeyleri yapmaktan mı vazgeçiyor.Allah'tan bu teori çok dillendiriliyor. Oda yapacağı varsa da yapmaz
Sanırım "birisi One Piece'in sonunu doğru tahmin ederse, o sonu değiştiririm" gibi bir lafı vardı.Niye? Dillenen şeyleri yapmaktan mı vazgeçiyor.
Editörlerine teorileri araştırıyormuş yanlış hatırlamıyorsam. Ki ben arada kendisinin de baktığına eminim. Serinin sonu ile ilgili teorilere bakmaz mı adam. Ters köşe meraklısı olduğu için farklı bir yol izleyecektir. Ki sırf bunun için Shanks'i DH ile görüştürdü bence (( :Niye? Dillenen şeyleri yapmaktan mı vazgeçiyor.
Roger ve Beyazsakal'ın gençliğini nasıl işlediğini biliyoruz. Finalin çöp olacağından neredeyse eminim. Diyeceğim, hepsini tek tek işlemeden çok güzel bitirir.Oda'nın 4,5 yıl muhabbetine zerre inanmıyorum. Karakterlere takıntılı adam. Hepsini tek tek işlemeden bitiremez.
@Aiden Üzgünüm cınım. Görünen o ki Law'da ölmeyecek. ?Editörlerine teorileri araştırıyormuş yanlış hatırlamıyorsam. Ki ben arada kendisinin de baktığına eminim. Serinin sonu ile ilgili teorilere bakmaz mı adam. Ters köşe meraklısı olduğu için farklı bir yol izleyecektir. Ki sırf bunun için Shanks'i DH ile görüştürdü bence (( :
ToG mangakası sürekli okuyor teorileri. Oda da önemli teorileri takip ediyor/ettiriyordur.