Hahahha güldüm...Luffy Zoro'dan net 3 klasman üstte şu an.
O zaman Luffy de tayfanın yancısı reyiz mantıken...Winner mı? Bana yancı gibi geldi. :d
Hahahha güldüm...Luffy Zoro'dan net 3 klasman üstte şu an.
O zaman Luffy de tayfanın yancısı reyiz mantıken...Winner mı? Bana yancı gibi geldi. :d
Neyini benzettin yavNedense Kuzan'ı görünce aklıma Roket Takımı geldi.
Belaya hazır olun diye giriş yapıyorlardı ya adamın kendisini görünce Wano için aynısı aklıma geldiNeyini benzettin yav
Düttürü düt dütLuffy Zoro'dan net 3 klasman üstte şu an.
Sen nasıl Oda efendiyi eleştirirsin...Kaç aydır 2 haftada bir bölüm çıkarıyor demek aşırı tepki geldiyse yine 5 seneye biter diyip milletin gazını almış.Bide gerçekçiliğini artırmaya 4.5 sene demiş
?4.5 yolda nasıl bitecek yav, Kaido flashback bile görmedik daha sırada Garp, Shanks, Mihawk, Dragon, Teach flashback var. En azından 3 tane ada var Elbaf, raftelden önceki ada, Raftel. 800 yıl öncesi var. 50 yıl öncesi Rocks var. Vegapunk var, Im var, Ryo var.
Umarım oldu bittiye getirmez. :/
Wb tayfası kaliteli. Nasıl ki Rayleigh'le hiçbir sağ kolu aynı kefeye koymuyorsak Wb tayfası da aynı. Istese kk olacak adam bu sonuçtaSahiplenme değil.Üstün gördüğümü yazıyorum.Gidip King vs Cracker tartışılsa savunmam herifi.Bmnin yc3ü WB'nin yc3 yle kapışabilir,yenebilir demek sahiplenme değil Asıl ben daha aksini görmedim.WB tayfasından herkes mevkidaşlarını yarıyor maşallah her tartışmada.
Seride yer alacak son cümleCiddi ciddi bazı karakterlere girmezse komik olur. Örneğin seri bitecek ama Shanks ve tayfası hiç gösterilmeyecek. En sonunda Luffy başardı der gazeteye bakarak.