Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kafes kesilerek yola gelmiyordu çok vahşi bir kafesti o yüzden itip kontrol altına aldı, olayı anlayamamışsın :hıh:

Ama dediklerimi anlıyorsun yavaş yavaş :gamyon:


Kaptan.
Genç.
Başarılı.
Şeyde oluyor değil mi Amiral'e dalıyor biri sonra o kişi oradan uzaklaştırılıyor birileri tarafından sonra da gaza gelip sıra bende diyorsun ama dalmıyorsun :D
 
Valla iyi geldi dejavu değişik bir his bunda payın varsa helal olsun. Çoğu zaman adamlar makaraya vuruyor gördüğüm kadarıyla zaten @Mr.Bushido tam bir sinsi bildiğin gibi. Onlar ciddi değilken çok ciddi tartışma insanlar eğlenirken topunuzu keserim diyen dayılar gibi oluyorsun bazen yoksa sıkıntı yok dostum biz de sabah akşam tartıştık benzer mevzuları.
Dejavu konusuna ben de şaşırdım ya. Açlık konusunda öyle dejavu yaşatacak kadar mesaj yazdığımı hatırlamıyorum.:D

Tartışmalar sıkıyor bi yerden sonra ya. Dediğim gibi benimki öyle kafa dağıtmaca. Makarasına yazmak da çok tat vermiyor. Onda da sürekli aynı kişilerle, aynı cümleleri kuruyoruz.
Konuya gelirsek; Zoro'yu 5. gün karnı tok olarak görüyoruz, 6. günde de Gyukimaru önüne çıkıyor. Burada aslında tam üstünden 9 gün geçmiş... güzel hoş yazmışsında.. 1. gün dediğinde resimde yemek yiyor.. yosu eyle konuşması 5.6. günde,, olabilir.. bu zaman atlıyor çünkü..
Diyorsun ki Yasu dünyanın en salak insanı çünkü hem 4/5 gündür aç, ama aç olmasına rağmen Zoro'ya ''Senin yanında yemek konusunda endişe etmeme gerek yok.'' diyebiliyor?

Zoro serinin başında 9 gün aç kalmış şekilde direğe bağlıydı ama sen bilirsin.
E reis Zoro o zamanlardan yaşlı artık. Bir de kas yapmış adam. Eskisi gibi cılız değil. Bünye kaldırmıyor maalesef. Acı gerçekler. :a:
 

:D
Bu konuda da kaptan herkesi ardında bırakacaktır tabiki, genç başarılı ve istediklerini yapan iradeli kaptan şöyle haykırır xD


Daha sonra da tabi olayı her durumda yaptığı şeye bağlar xD
Şeye iradesine xD

Genç, başarılı, iradeli kaptanımız çok yaşa xD
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 29)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık