Mihawk'a sahip lazım. Malum tek gezemiyor denizlerde, illa bir kol kanat geren biri gerekiyor. Marco ise özgür takılmasını seviyor.Shanksin tayfaya Marco katılır mı sizce? 3+1i Marco mu olur mihawk mı?
Zoro kuklayı kast ederek bana bırakın dedi. Ayrıca Zoro kaçmadı, çocuğu yetiştirmek için yola çıktılar. Ki o da köpek yüzünden oldu.Luffy'nin Big Mom hakkındaki laflarını eleştirenler, Zoro'nun Hawkins hakkında ''Bu adamı bana bırakın'' demesine rağmen kaçmasına ses çıkarmıyorlar galiba Şaşırdık mı? Tabi ki de hayır.
Böyle şeyleri açıklamak gerçekten çok acı vericiZoro kuklayı kast ederek bana bırakın dedi. Ayrıca Zoro kaçmadı, çocuğu yetiştirmek için yola çıktılar. Ki o da köpek yüzünden oldu.
Roger+ray+gaban 3lüsüne +1 olarak oden katıldı.3+1 olayı ne?
Şimdi biraz göz gezdirdim. Dediğim gibi; Yasu'nun, kayıktaki sushilerin parasını ödediğini düşünüyorum.İyi de bahsettiğinin kayık olayı olduğunu nereden çıkardın?
Burada ilk karşılaştıklarında Yasu parasının olmadığını söylemiyor mu?
Ayrıca Yasu'nun''Seninleyken hiçbir öğün için endişelenmem gerekmiyor.'' sözünü unutma. Buradan yemek konusunda sıkıntı yaşamadıklarını anlayabiliriz.
Zoro kuklayı kast ederek bana bırakın dedi. Ayrıca Zoro kaçmadı, çocuğu yetiştirmek için yola çıktılar. Ki o da köpek yüzünden oldu.
AhahhahaBu konuda da kaptan herkesi ardında bırakacaktır tabiki, genç başarılı ve istediklerini yapan iradeli kaptan şöyle haykırır xD
Daha sonra da tabi olayı her durumda yaptığı şeye bağlar xD
Şeye iradesine xD
Genç, başarılı, iradeli kaptanımız çok yaşa xD
Shanks'n tayfasında Shanks+Ben+Roo olmaz, çünkü zaten mangada Shanks'in 3 komutanı/adamı denilerek Shanks ile adamları ayrıldı. Neyse çok da önemli değil.Roger+ray+gaban 3lüsüne +1 olarak oden katıldı.
Luffy+Zoro+sanji 3lüsüne +1 olarak muhtemelen yamato gelecek.
Shanks+ben+roo 3lüsüne +1 olarak mihawk veya Marco gelebilir.
Veya kaptan dışında 3 ana kuvvet +1 olarak düşün.
Zoro, sanji, jinbei + yamato
Ben, roo, yasop +mihawk
Orada hasta bir çocuk Tama var ama yine de sen bilirsin reyiz... yani Hawkins’e yalvarmadı sonuçta...Luffy'nin Big Mom hakkındaki laflarını eleştirenler, Zoro'nun Hawkins hakkında ''Bu adamı bana bırakın'' demesine rağmen kaçmasına ses çıkarmıyorlar galiba Şaşırdık mı? Tabi ki de hayır.
Biz de yırtarız reyiz... zaten Kid ve Zoro manyak adamlar...Yan cebini yirtariz adamın biz