Konu yalvarma olayı değildi reis. Eğer mesele yalvarma olsaydı biz Zoro'nun secde ettiği yerleri atmasını da biliriz.Orada hasta bir çocuk Tama var ama yine de sen bilirsin reyiz... yani Hawkins’e yalvarmadı sonuçta...
Konu yalvarma olayı değildi reis. Eğer mesele yalvarma olsaydı biz Zoro'nun secde ettiği yerleri atmasını da biliriz.Orada hasta bir çocuk Tama var ama yine de sen bilirsin reyiz... yani Hawkins’e yalvarmadı sonuçta...
Bu kaos da konu her şey olur reyiz... bulabildiğini at... jsjsjsjKonu yalvarma olayı değildi reis. Eğer mesele yalvarma olsaydı biz Zoro'nun secde ettiği yerleri atmasını da biliriz.
Atmaya gerek var mı? Eğit beni aşko dediği yerleri ne çabuk unuttun?Bu kaos da konu her şey olur reyiz... bulabildiğini at... jsjsjsj
Eğit beni Aşko, Öldürme beni anacuğum dan daha az utanç verici reyiz...Atmaya gerek var mı? Eğit beni aşko dediği yerleri ne çabuk unuttun?
Ataktan sıyrılması mı saklanmak?Daha bu bölüm var la ne eskisi, Reis sağolsun eskitmedi bir türlü
Hepinizi buraya gömecem, ama şimdi saklanmam lazım xD
KK Kral.
Peki kim belirliyor bunu?Eğit beni Aşko, Öldürme beni anacuğum dan daha az utanç verici reyiz...
Ayrıca benim için hava hoş, Ben Zoro’yu da, Luffy’i de seviyorum zaten...
Reyiz bence bu genel bir görüştür... Arkadaşların için güçlenmek adına yalvarmak, Ölmemek için yalvarmaktan daha az utanç vericidir yani... Sonuçta Roger da hiç düşünmeden hayelleri için yalvardı... bak yine ölmek için değil, hayelleri için...Peki kim belirliyor bunu?
Genel görüş cümlesine "bence" diyerek başlamak....Hımmm.Reyiz bence bu genel bir görüştür... Arkadaşların için güçlenmek adına yalvarmak, Ölmemek için yalvarmaktan daha az utanç vericidir yani... Sonuçta Roger da hiç düşünmeden hayelleri için yalvardı... bak yine ölmek için değil, hayelleri için...
Marco reddetmişti daha da olmaz. Shichilik ortadan kalktığı ve artık sabit yeri olmadığı için Mihawk daha olası.Shanksin tayfaya Marco katılır mı sizce? 3+1i Marco mu olur mihawk mı?