Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Headshot xD

@kekomancer Luffy'nin Buggy'e yalvarması mı atalım illa :artiz:
Çok uzağa gitmene gerek yok Red’ciğim, şunu atsan bitiyor zaten... :ehe:

Valla iyi geldi dejavu değişik bir his bunda payın varsa helal olsun. Çoğu zaman adamlar makaraya vuruyor gördüğüm kadarıyla zaten @Mr.Bushido tam bir sinsi bildiğin gibi. Onlar ciddi değilken çok ciddi tartışma insanlar eğlenirken topunuzu keserim diyen dayılar gibi oluyorsun bazen yoksa sıkıntı yok dostum biz de sabah akşam tartıştık benzer mevzuları.
Ne sinsiliğimi gördün la Datte...:artiz:
 
Alfa olmak bunu gerektirir, tayfası için fedakarlık yapar :mincika:

Çok kaptan ya, çok başarılı, çok genç yaaa off Luffy ne kadar koolll xD

Ölme endişesinden bahseden yok Garp tartışmalara bir daha bak xD
Önemli olan endişelenmesi zaten yoksa yalvarma işini falan geç :D Benim umurumda olan dışarıya artislik patinaj çekmek ile olmuyor kendi içn dünyasında kim bilir neler düşünüyor Zoro ilk bölümlerde bunun hissiyatını güzel vermiş sırf hava Zoro :D Sonra KATANA diye bağırıyor bir yerlerde.
 
Önemli olan endişelenmesi zaten yoksa yalvarma işini falan geç :D Benim umurumda olan dışarıya artislik patinaj çekmek ile olmuyor kendi içn dünyasında kim bilir neler düşünüyor Zoro ilk bölümlerde bunun hissiyatını güzel vermiş sırf hava Zoro :D
Haklısın çok haklısın, sırf hava bu Zoro, bak mesela geçen bölüm nasıl hava kastı nasıl fanları çoşturdu herkesi gömecem derken sonra ne yaptı neyse eski şeyler bunlar çok eskiler :hhh:

@kekomancer çıplak erk kesmez tabi ayıp bir kere çıbıldağ adam kesilir mi :artiz:

Hem kaptan da değil.
 
Anlatayım:

İlk olarak şu konuyu zaten biliyorsundur: http://www.korsanfan.com/konu/wano-kronikleri.7456/ Genel olarak doğru, sadece 3 ve 4. günler yer değiştirmeli. Neyse ilk günden başlayalım.

1. Gün:

Burada Kinemon 2 hafta(14 gün) sonra festival olduğunu söylüyor.

Sonra 1. günün sonunda Zoro'nun Luffy'nin tek yediğini öğrenirken yemek yediğini görüyoruz.

2.Gün:

Şu sayfadan Wano'dan ikinci gün olaylarını öğrenmeye başlıyoruz:

Sonrasında gardiyanlar Luffy'ye yarından itibaren çalışmaya başlayacaksın diyorlar:

3. Gün:

Bugüne dair aslında bir şey gösterilmiyor. Onun yerine dünyada yaşananlar falan gösterilmişti zaten.

4.Gün:


Burada gardiyanlar Luffy ve Kid'in bu kadar iş yapmasına falan şaşırıyorlar. Wano Kronikleri konusunda 4. gün boş olarak gösterilmişti. Ama burada gardiyanlar ''A Few Days'' diyorlar. Yani bunu demeleri için en azından bir süre geçmesi gerekiyor. Dolayısı ile Luffy 2. gün hücreye atılıyor ve yarın çalışacaksın deniyor. 3. gün çalışmaya başlıyor. 4. günde gardiyanlar bu lafı söylüyor. Zaten gardiyanlar ''working, eating, sleeping'' ifadesini kullanıyor. Zaten bunları yapmadan yapılmış gibi söylenmesi tuhaf olurdu.

5. Gün:

Bugüne dair ilk bilgi Hyo Amca'nın dün için Luffy'ye teşekkür etmesi ile başlıyor. Dün dediği kısım Luffy ve Kid'in onu kurtarması:

Sonrasında biz gün içerisinde Zoro ve Yasu'yu görüyoruz:
Zoro burada Yasu'ya yemeklerinin parasını ödediği için ona teşekkür ediyor. Ayrıca Yasu ''Seninle/senin gibi birisiyle takılırsam bir öğün bile aç kalmam'' diyor.

6. Gün:

Bugüne dair ilk bilgileri Big Mom tarafından alıyoruz.

Sonra günün ilerleyen saatlerinde Udon kısmından ve Big Mom tarafından bilgi alıyoruz(Big Mom tarafında da 9 gün kaldığına dair sayfa var ama onu atmadım):
Şuandan itibaren 9 gün kaldı diyor.

Sonrasında şu sahne ile karşılaşıyoruz:
Zaten sonrasını cümle Zoro fanı biliyor.:)

Luffy kısımlarının konu ile ilgisi yok. Wano günlüğü yapayım diye ekledim. 6.gün(9), 7. gün(8), 8. gün(7), 9. gün(6), 10. gün(5), 11.gün(4), 12.gün(3), 13.gün(2), 14.gün(1) şeklinde bir zaman çizelgesi oluyor.

Konuya gelirsek; Zoro'yu 5. gün karnı tok olarak görüyoruz, 6. günde de Gyukimaru önüne çıkıyor.
Konuya gelirsek; Zoro'yu 5. gün karnı tok olarak görüyoruz, 6. günde de Gyukimaru önüne çıkıyor. Burada aslında tam üstünden 9 gün geçmiş... güzel hoş yazmışsında.. 1. gün dediğinde resimde yemek yiyor.. yosu eyle konuşması 5.6. günde,, olabilir.. bu zaman atlıyor çünkü..
 
Big Mom’a “Senin kıçını tekmeleyeceğim bekle beni” deyip artistlik yapan ve sonra ölmemek için kadına yalvaran ve iki arc boyunca, kadından kaçan Luffy ne oluyor o zaman...? Jsjsjsj
 
Yani dokuz dağ sekiz deniz KAFES itelim biraz :D
Kafes kesilerek yola gelmiyordu çok vahşi bir kafesti o yüzden itip kontrol altına aldı, olayı anlayamamışsın :hıh:

Ama dediklerimi anlıyorsun yavaş yavaş :gamyon:

Big Mom’a “Senin kıçını tekmeleyeceğim bekle beni” deyip artistlik yapan ve sonra ölmemek için kadına yalvaran ve iki arc boyunca, kadından kaçan Luffy ne oluyor o zaman...? Jsjsjsj
Kaptan.
Genç.
Başarılı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık