Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tartışmaya dahil olmayacağım ama 1 gün olduğu nereden çıktı? Zamanında hesaplamıştım, net hatırlamıyorum ama en az 3-5 gün geçiyor en son yemek yediğini görmemiz üzerinden.
Anlatayım:

İlk olarak şu konuyu zaten biliyorsundur: http://www.korsanfan.com/konu/wano-kronikleri.7456/ Genel olarak doğru, sadece 3 ve 4. günler yer değiştirmeli. Neyse ilk günden başlayalım.

1. Gün:

Burada Kinemon 2 hafta(14 gün) sonra festival olduğunu söylüyor.

Sonra 1. günün sonunda Zoro'nun Luffy'nin tek yediğini öğrenirken yemek yediğini görüyoruz.

2.Gün:

Şu sayfadan Wano'dan ikinci gün olaylarını öğrenmeye başlıyoruz:

Sonrasında gardiyanlar Luffy'ye yarından itibaren çalışmaya başlayacaksın diyorlar:

3. Gün:

Bugüne dair aslında bir şey gösterilmiyor. Onun yerine dünyada yaşananlar falan gösterilmişti zaten.

4.Gün:


Burada gardiyanlar Luffy ve Kid'in bu kadar iş yapmasına falan şaşırıyorlar. Wano Kronikleri konusunda 4. gün boş olarak gösterilmişti. Ama burada gardiyanlar ''A Few Days'' diyorlar. Yani bunu demeleri için en azından bir süre geçmesi gerekiyor. Dolayısı ile Luffy 2. gün hücreye atılıyor ve yarın çalışacaksın deniyor. 3. gün çalışmaya başlıyor. 4. günde gardiyanlar bu lafı söylüyor. Zaten gardiyanlar ''working, eating, sleeping'' ifadesini kullanıyor. Zaten bunları yapmadan yapılmış gibi söylenmesi tuhaf olurdu.

5. Gün:

Bugüne dair ilk bilgi Hyo Amca'nın dün için Luffy'ye teşekkür etmesi ile başlıyor. Dün dediği kısım Luffy ve Kid'in onu kurtarması:

Sonrasında biz gün içerisinde Zoro ve Yasu'yu görüyoruz:
Zoro burada Yasu'ya yemeklerinin parasını ödediği için ona teşekkür ediyor. Ayrıca Yasu ''Seninle/senin gibi birisiyle takılırsam bir öğün bile aç kalmam'' diyor.

6. Gün:

Bugüne dair ilk bilgileri Big Mom tarafından alıyoruz.

Sonra günün ilerleyen saatlerinde Udon kısmından ve Big Mom tarafından bilgi alıyoruz(Big Mom tarafında da 9 gün kaldığına dair sayfa var ama onu atmadım):
Şuandan itibaren 9 gün kaldı diyor.

Sonrasında şu sahne ile karşılaşıyoruz:
Zaten sonrasını cümle Zoro fanı biliyor.:)

Luffy kısımlarının konu ile ilgisi yok. Wano günlüğü yapayım diye ekledim. 6.gün(9), 7. gün(8), 8. gün(7), 9. gün(6), 10. gün(5), 11.gün(4), 12.gün(3), 13.gün(2), 14.gün(1) şeklinde bir zaman çizelgesi oluyor.

Konuya gelirsek; Zoro'yu 5. gün karnı tok olarak görüyoruz, 6. günde de Gyukimaru önüne çıkıyor.
 
Sakin ol reyiz... ben Luffy’e iradesix demedim... sadece bir sayfa attım... Zoro’nun, Luffy den aşağı kalır yanı yok diyen de benim... Sadece Zoro gereksiz gömülünce... bende oyunu kitabına göre oynuyorum...

Ayrıca birini sevmek ile başka şeyleri karştırmamak lazım...
İddia ettiğin şeyi bizzat Zoro yalanlıyor Bushido. Luffy’nin iradesi, hayalleri şu an Zoro için kendisininkilerden önde. Bunu açıklamak gerekiyorsa birine o bildiğin Zoroyu tanımıyor. Ayrıca Zoro Luffy’nin sağ kolu elbette o da sağlam olmak zorundadır yoksa tüm tarihin yükünü omuzlayacak adamın yanında ne işi var?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık