Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İddia ettiğin şeyi bizzat Zoro yalanlıyor Bushido. Luffy’nin iradesi, hayalleri şu an Zoro için kendisininkilerden önde. Bunu açıklamak gerekiyorsa birine o bildiğin Zoroyu tanımıyor. Ayrıca Zoro Luffy’nin sağ kolu elbette o da sağlam olmak zorundadır yoksa tüm tarihin yükünü omuzlayacak adamın yanında ne işi var?
Zoro, Luffy’i sevdi... ve korsancılık oynamadığı için tayfası ve kapta’nını yeri geldiğinde kendi hayallerinin önüne koyuyor... ben demiyorum ki Zoro>Luffy... ama öyle bir konuşuluyor ki Zoro için... adamı Mangaka gayet Luffy kadar iradeli çiziyor... ben bunu anlatmak istiyorum sadece... ama anlamak istemiyorsun sanırım reyiz dediğimi...


Bushido spoiler düştüğünde luffy gene kaçacak mı diye konuşmuştuk hatırlıyorsan yine yüzümüzü kara çıkarmadı bu çocuk ne yapalım Zoro yerine Luffy fanı mı olalım :hhh:
Hahahaha sağolsun bizi yanıltmıyor kaptan... :ehe:

Hayır Red’ciğim ne atsak bir şey buluyorlar, bak bir ara Nami’nin şu sözünü atmıştım, ona da bir şeyler bulmuşlardı... hsjsjsj
 
Aynı kişiler aynı mesajları atarak daha önce tartıştı bu konuyu böyle dejavu olmaz lan kim bizim aklımızla oynuyor simulasyondamıyız ben kimin charıyım *******... Çok net hatırladım şu sayfayı son yılların en net dejavusu oldu benim için. Ya da @Çörekçioğlu Luffy o kadar çok Luffy savunuyorsun ki aynı mesajları başka konularda da atmış olma ihtimalin var ve benim kafa oraya gitti. Bu arada mesele yemekse az biraz yokluk görmüş küçük çocuklar bile Luffy'den daha fazla nefsine hakimdir bu konuda orası doğru. Zoro'yu buradan övebilirsiniz bak
 
Napsın çocuk Zoro abisi PH'da kaçıyordu Smile'den oda özenmiş canlı yayın izlerken :D
sen de haklısın Zoro bir bölüm önce Slime'ye meydan okuyup seni buraya gömeceğim dedi sonra da tak topuk :hhh:

Zoro, Luffy’i sevdi... ve korsancılıj oynamadığı için tayfası ve kaptanı’nı yeri geldiğinde kendi hayallerinin önüne koyuyor... ben demiyorum ki Zoro>Luffy... ama öyle bir konuşuluyor ki Zoro için... adamı Mangaka gayet Luffy kadar iradeli çiziyor... ben bunu anlatmak istiyorum sadece... ama anlamak istemiyorsun sanırım reyiz dediğimi...



Hahahaha sağolsun bizi yanıltmıyor kaptan... :ehe:

Hayır Red’ciğim ne atsak bir şey buluyorlar, bak bir ara Nami’nin şu sözünü atmıştım, ona da bir şeyler bulmuşlardı... hsjsjsj
Gene eski şeyleri atıyorsun burada aslında Nami, Zoro çok şekil dururdu şimdi böyle yatması hoş değil demiş, şekil duranlar içinde tayfanın önde gelenidir Zoro.

Duruşum şekil önümden çekil xD
 
Anlatayım:

İlk olarak şu konuyu zaten biliyorsundur: http://www.korsanfan.com/konu/wano-kronikleri.7456/ Genel olarak doğru, sadece 3 ve 4. günler yer değiştirmeli. Neyse ilk günden başlayalım.

1. Gün:

Burada Kinemon 2 hafta(14 gün) sonra festival olduğunu söylüyor.

Sonra 1. günün sonunda Zoro'nun Luffy'nin tek yediğini öğrenirken yemek yediğini görüyoruz.

2.Gün:

Şu sayfadan Wano'dan ikinci gün olaylarını öğrenmeye başlıyoruz:

Sonrasında gardiyanlar Luffy'ye yarından itibaren çalışmaya başlayacaksın diyorlar:

3. Gün:

Bugüne dair aslında bir şey gösterilmiyor. Onun yerine dünyada yaşananlar falan gösterilmişti zaten.

4.Gün:


Burada gardiyanlar Luffy ve Kid'in bu kadar iş yapmasına falan şaşırıyorlar. Wano Kronikleri konusunda 4. gün boş olarak gösterilmişti. Ama burada gardiyanlar ''A Few Days'' diyorlar. Yani bunu demeleri için en azından bir süre geçmesi gerekiyor. Dolayısı ile Luffy 2. gün hücreye atılıyor ve yarın çalışacaksın deniyor. 3. gün çalışmaya başlıyor. 4. günde gardiyanlar bu lafı söylüyor. Zaten gardiyanlar ''working, eating, sleeping'' ifadesini kullanıyor. Zaten bunları yapmadan yapılmış gibi söylenmesi tuhaf olurdu.

5. Gün:

Bugüne dair ilk bilgi Hyo Amca'nın dün için Luffy'ye teşekkür etmesi ile başlıyor. Dün dediği kısım Luffy ve Kid'in onu kurtarması:

Sonrasında biz gün içerisinde Zoro ve Yasu'yu görüyoruz:
Zoro burada Yasu'ya yemeklerinin parasını ödediği için ona teşekkür ediyor. Ayrıca Yasu ''Seninle/senin gibi birisiyle takılırsam bir öğün bile aç kalmam'' diyor.

6. Gün:

Bugüne dair ilk bilgileri Big Mom tarafından alıyoruz.

Sonra günün ilerleyen saatlerinde Udon kısmından ve Big Mom tarafından bilgi alıyoruz(Big Mom tarafında da 9 gün kaldığına dair sayfa var ama onu atmadım):
Şuandan itibaren 9 gün kaldı diyor.

Sonrasında şu sahne ile karşılaşıyoruz:
Zaten sonrasını cümle Zoro fanı biliyor.:)

Luffy kısımlarının konu ile ilgisi yok. Wano günlüğü yapayım diye ekledim. 6.gün(9), 7. gün(8), 8. gün(7), 9. gün(6), 10. gün(5), 11.gün(4), 12.gün(3), 13.gün(2), 14.gün(1) şeklinde bir zaman çizelgesi oluyor.

Konuya gelirsek; Zoro'yu 5. gün karnı tok olarak görüyoruz, 6. günde de Gyukimaru önüne çıkıyor.
Ben de o kayıkta yemesinden bahsediyorum zaten. Orada adam soruyor hatta; yediklerini ödeyebileceğinden emin misin, diye. Zoro'da para yok tabii. Demek ki Yasu ödemiş. Sonrasında nerede yemiş, anlamadım?
 
Puhahaha Adam bayılmış ama Nami’nin derdine bak; yav en şekil oydu yav, hep karizma dururdu jsjsjsjsj
Nami'de var böyle ukalalıklar bak mesela Sanji çocuğu kurtarıyor Nami kıskançlıktan sen kerhanede değil miydin diye soruyor.

Hep Zoro fanlarının abartmaları, la dur ya ben daha mantıklı karşı çıkıyorum burada keselim adamlara koz vermeyek xD
 
sen de haklısın Zoro bir bölüm önce Slime'ye meydan okuyup seni buraya gömeceğim dedi sonra da tak topuk :hhh:



Gene eski şeyleri atıyorsun burada aslında Nami, Zoro çok şekil dururdu şimdi böyle yatması hoş değil demiş, şekil duranlar içinde tayfanın önde gelenidir Zoro.

Duruşum şekil önümden çekil xD
He meydan okuyup kaçması ise dönüp Wano Arc'ına bak veya Davy Back dövüşlerine falan :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık