Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 986 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
King’in bir eksikliği yok kaptanı nasıl düşürüyorsa sopayı ona da sürpriz şekilde ateş edilmiş.Bu arkadaş mf savaşında kılıçları kırmak için sıkıyordu.Yine aynını yapmış ama King farketmiş kabzaya gelmiş muhtemelen.Yada önce davrandı King kılıca davranmadan kabzaya sıktı.Her halükarda çok önemli birşey değil.O kadarını yapsın.Kimse King’ten gelecek
görmesini beklemiyor sonuçta.Birçok güçlü karakter geleceği görmüyor.
Adam kılıcının vurulduğunu sonradan fark ediyor eksiği yok diyorsun,ama Kawamatsu'dan daha hızlı Sanji'den darbe aldı diye Oven'ı eziyorsun.Baya objektifsin gerçekten :D King baya baya zayıf gözleme sahip birisi gibi duruyor aynı diğer yıkımcılar gibi.
 
Kinemon ile Denjiro'nun Kanjuro'nun cesedinin yanından geçip gitmeleri epey hoş olmuş. Şu seride reis diyeceğim tek kişi sensin be Kinemon.

Son panelde bence saplayamadılar. İşlemediğini görünce yıkılacaklardır ve işte o vakit Luffy sahneye girer. Fakat benim merak ettiğimLinlin, Kaido ve 3 komutanı ile 9 kın burada. Luffy ve Yamato da orada sayılır hatta Luffy'nin ağzındaki bacak Marco'nun ise Marco da var; Zoro ve Kid de pek uzakta değildir. Küçücük yerde bu kadar güçlü insanın bir arada bulunup bunları nasıl dövüşterecek merak ediyorum? Daha bir de bunun Law'ı ve Koca Ana korsanları var.
Luffynin ağzındaki bacak momonosukenin. Flashback o kısım
 

Üye silindi 1004

Kingin kenbonshoku hakisi tırt çıktı. Katakuri +1
Sevmiyorum gözlemi tırt çıkan tipleri. Jack, Queen, Kaido, King ve Big Mom bomboş çarlar bu yüzden. Dayanıklı oldukları için güya kafaları rahat. Oden’den kılıcı yiyince amel defteri kapandı ezik Kaido’nun...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık