Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 986 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Orochi'den yeterince nefret etmediğimizi düşünüyorum. Daha da fazla nefret edelim diye bir sonraki bölüm Kaido tam can alıcı bir darbe alacakken Orochi'nin 9 kınlara arkadan sürpriz bir saldırı yapacağını düşünüyorum. Böylece hem aksiyonun içine ettiği için hem de hala kendisini öldürmeye çalışan Kaido'ya minnet edecek türden bir karaktersiz olduğu için ona doyasıya küfredebiliriz.
 
Wuhuuuuu bölüm mükemmel. Saldırı planı çok iyi aniden belirme tamamen kritik noktalara saldırma o kararlılıkları vs aferin gençler. Şimdi yazacağımı az biraz da olsa zarar verdiklerini varsayarak yazıyorum. BM'nin anasını görünce dellenip kulak memesi kıvamına gelen vücut sertliği = Oden'i hatırlayınca gte gelip hamur kıvamına gelen Kaido. Kinemon falan da saldırıyor ve sen hasar verdiklerini gösteriyorsan bundan başka açıklama yapamazsın zaten.

Birbirine çok benzeyen iki sahnenin birinde saldıranlara ana avrat sövdürürken diğerinde helal olsun lan dedirttin ya Oda çok şekil ve anlamlı oldu bu hareket. Ama kancıko'yu öldürmüş olsan bile orOÇhi'ye inanmıyorum hiçbir şekilde zaten hayata döndür de daha güzelce ebesini bellesinler öyle çok basit oldu. BM'nin patlama sırasındaki duruşuna da ayrı güldüm kadının vücut hatları jest mimikleri tepkileri tam troll. Yanlış zamanda yanlış yerde icraat yaptı aslında bizimkiler bakalım nasıl bir katakulli olacak da o alandan sağ çıkacaklar.
 

Üye silindi 5781

Luffy cidden çok zeki ve olgun. Arc'ın başından beri "Kaido'yu ben indireceğim." dedi. Planda 9 kızıl kının Kaido'ya bir anda saldıracağını bildiği halde...
Kaido'nun böyle bir saldırıdan sağ çıkacağını biliyor ama intikamlarını en azından bu şekilde almaları için böyle büyük bir olaya izin veriyor.
Ama kafasından da şu fikir geçiyor.
"Kaido'yu ben yeneceğim."
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık