Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tayfayı ne tam olarak Luffy tek başına kurdu ne de Luffy ve Zoro ikilisi daha çok kümüaltif ilerleyen bir şey.

Luffy'e kalsa böyle bayrak taşıyacaklardı. :(




Yine aynı sayıda tayfaya gerekli kişiler hakkında konuşuyorlar. Tayfa nasıl kurulur, temeli nasıl atılır gösteriyor.

Yok her pohu kaptan yer diğerlerinin bir katkısı yoktur :oleyo2:

Ne fetiş kastınız be birader xD
 
Yine Luffy ve bal konusu. Bu olayın tartışılması çok saçma. Sanırsın Luffy'nin kendi iradesi var gidip yonkoulara falan dalıyor,zor duruma düşünce de Oda"Ulan bizim çocuk gidecek şimdi dur ben bir kurtarayım bunu"diyor. O duruma sokan da Oda çıkaran da. Adam bizimkine biraz güç verse sorun kalmayacak ortada. Serideki başka karakterlerde de bal var fakat Oda diğer karakterleri o kadar absürt durumlara sokmadığı için daha az görüyoruz.
 
Ben tekrar anlatayım; Şöyle ki Luffy, Zoro’ya gelirken adam tek başına ortada bir tayfa yok. Zoro’nun katılımıyla resmi bir şekilde bir tayfa oluşmaya başlıyor. Sonra asıl etken ise şu; Manga’yı okursanız baştan, özellikle Grand Line’a giderken yani Tayfa’nın kemik kadrosu oluşurken, Luffy kadar Zoro da Diğer üyeleri daha katılmadan etkiliyor. Bu da benim gözümde tayfayı beraber kurdular sayılır oluyor... Bunda Zoro’yu övecek ya da fanlık yapacak bir şey yok :D
 
Son düzenleme:
Zoro'yu etkilemedi mi? Kızdığım bir durum yok da iyice eşeğin ..... suyu kaçırdınız yani.
Zoro’yu nasıl tayfaya kattığını biliyoruz Alpa’cığım. Hatta Zoro’nun ilk katıldığı anda; Eğer hayalimle arama girersem seni keserim mi/harakiri mi ne yaparım diyordu. Artı ben etkileme olayında ikisinin kemik kadro oluşurken üyeleri etkilediğini de yazdım. Eşeğin... su kaçırma olayını ise sen daha iyi bilirsin bence. Hani Aynı anda iki yonko alır falan... :D
Valla ben sakinim reis de siz Zoro'yu bir yere yetiştirme konusunda çok acele ediyorsunuz gibi geliyor bana.:D Yani olayın buralara kadar düşmesi bile tuhaf.
Bunun Zoro’ya olan katkısını söylesene bana ya da eğer beraber kurmadılar diyelim eksisi ne merak ettim? :D
 
Bunun Zoro’ya olan katkısını söylesene bana ya da eğer beraber kurmadılar olsun diyelim eksisi ne meral ettim? :D
Valla reis artılarını siz benden daha iyi biliyorsunuzdur. Benim daha önce hiç aklıma gelmeyen bir mesele. Bu düşünceyi savunduğuna göre mutlaka Zoro için olumlu bir etkisi vardır senin gözünde.

Eksisi de doğru söylemiş oluyorsun o zaman.D:
 
Valla reis artılarını siz benden daha iyi biliyorsunuzdur. Benim daha önce hiç aklıma gelmeyen bir mesele. Bu düşünceyi savunduğuna göre mutlaka Zoro için olumlu bir etkisi vardır senin gözünde.

Eksisi de doğru söylemiş oluyorsun o zaman.D:
Nasıl yani bilmediğin şeye mi karşı çıkıp öyle olduğunu iddia ediyorsun? :D Hayır zaten Zoro’nun seri içinde önemli ve farklı yerde olduğuna dair bir sürü şey var. Yani bu konuya gerek yok bunun için.
Adam Luffy’nin hapsolduğu Kafesi taşırken Nami’yi, Mihawk’a boyun eğmezken Sanji’yi, İki kedi ile dövüşürken yardım için sapanla saldırı yapan Usopp’un saldırısını üstüne alırken (Kediler onlara saldırmasın diye) Usopp’u etkiliyor. Bende bu yüzden böyle bir düşüncemi dile getirdim :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 15)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık