Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Germa 66 ve Charlotte Linlin Beklentileri Karşıladı mı?

Beklentinizi Karşıladılar Mı ?


  • Kullanılan toplam oy
    122
Forumun Big Mom'dan beklentisi neydi acaba? Kadın pasta kovalarken haşat etti tayfayı xd Bege ittifakıyla hep zayıflıklarına çalışmalarına rağmen durdurulamadı. Ben açıkçası bu kadın nasıl düşer merak ediyorum.
 
Kata’nın efor sarfetmeden ichiji yi gırtlaklaması bende Germa’yı bitirdi.

Kimisi Mama V.Judge’ye tek atınca şaşırmıştı ama unutmayalım. O bir Yonkou.

Mama bence gayet sayko. MF de olsa WB den daha çok asker katlederdi. (Yıkım demiyorum asker )
 
Bm çok zayıf düştü bir pasta derdine çoluk çocuğa oyuncak oldu. Sanjinin ailesini beğendim, bunlar yeni dünyada yaşamıyor ki güçlü olsunlar.
 
Big Mom idare ederde Germa66 rezaletti. Niji,İchiji ve Yonji el işi kağıdından kostümleriyle Mağaza açılışı için broşür dağıtacak gibiler :D
 
Ana'ya verilen rollerden rahatsız oldum şahsen ben, ama bu manganın türlerinden biri de komedi. Anlayabiliyorum, ama tatmin olmadım.
 
Bigmom şuana kadar yaratılmış en kötü karakter olabilir yahu.
Kata, Oven dışında kayda değer adam yok tayfasinda. Birde Amande çok cool takılıyor oradan bir sıkıntı çıkmaz. Kalanı kafası kırık aptal sürüsü. Ne tayfası tayfa ne kendi adam gibi Yonko.
Ilk karşılaşılan Yonko olmasi kötü oldu. He biraz Kaido tarafına yaradı. Kaido tarafı bokun içindeki pırlanta gibi kaldı bunların yanında
 
Germa 66 Zou'da ilk bahsedildiğinde HxH Zoldyck ailesine benzer olacaklarını düşünmüştüm.Sonradan Power Rangers'dan fırlama tiplerini görünce pek memnun olmasam bile en fazla hayal kırıklığı yaratan şey Yonko standartlarına göre güçsüz olmalari idi.
Big Mom ilginç bir tipleme olmasına rağmen arcın yarısında kriz geçirmesi aptalcaydı.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık