Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Edward Newgate †

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Severim

    Kullanılan: 403 88.6%
  • Sevmem

    Kullanılan: 52 11.4%

  • Kullanılan toplam oy
    455
Roger ne yapabilmiş Wb’ye? Ne üstünlüğünü gördün?Odeni vermezse kral olamayacak adammış işte.Garp boş yere bala kral oldu dememiş.
Offfff. Şimdi aradan gel, konuyla alakalı bütün soruları sor ve cevap bekle.:bilmem: Keşke biraz önceki mesajları okusan da ona göre soru sorsan he? Ben de Roger'ın bütün hayatını anlatmak zorunda kalmasam?
 
Şans demeyelim de duanın gücü diyelim. WB'yi kıble yapmış, çılgınlar gibi secdeye varıyor.
WB'ye eğilmiyor ki hacı? Doğrudan Oden'e eğiliyor. Burada da çocuksu yönünü görüyoruz. Çocuklar gibi istiyor onu tayfaya.:D Roger daha eğlenceli bir adam WB gibi b.kunu satır kesmeyenlerden değil.:D
 
Oden denilen Şogun müsveddesinin yardımına koşmak zorunda değil tayfayı bırakıp Roger'a kaçmış kendisi. Oden'e veda eden Roger ve tayfası bir zahmet tayfadan kalanlar yardıma koşsun.
 
Hala mı aynı konu yav :D

Öncelikle ufak bir şeye değinmek istiyorum; Luffy ve Roger başlarını başkalarının önüne eğince, çocuksu yönünü görüyoruz falan oluyor ama Zoro tayfası için Mihawk’a baş eğince çizmelerini yalıyor deniyordu... öhm öhm neyse...

Şimdi bakın sevgili arkadaşlar; Bu seride bırak dostunu, ailesini arayıp sormayan adamlar var. Yasopp mesela adamın karısı ve küçük çocuğu var aramamış hiç. Dragon mesela Luffy’i arıyor mu? Ya da Luffy Dedesini veya Dadan’ı aramış mı? Ace’i aramış mı? Nami, Nojiko’yu arıyor mu? Gibi gibi bir sürü örnek çıkar bu seriden. Ama başları belaya girdiğini duyunca gidiyorlar. Mesela Luffy, Ace için gitti. Sanji sapığı kaptanına danışmasa bile Zeff için aptal aptal şeyler yaptı. Şimdi Roger’ın “Gardaşım yardıma ihtiyacın var mı?” Diye sorduğu yerde, Wb, Oden’in başının belada olduğunu duyup gitmeyecek öyle mi? Geçiniz lütfen bunları. O zaman Marco neden gitti şimdi?
Yani Duysa giderdi bu cepte.

Gelelim aramamasına. Öncelikle bir çok örnekte gözüktüğü gibi kimse kimseyi aramıyor. Türk örf ve adetlerine uygun değil anlıyorum sizi skksksls. Ve dahası da var; Oden’i severim ama adam başka tayfaya gitmiş ve sonra geri dönmemiş ve başkası aracılığı ile geri dönmeyeceğini söylemiş. Eee akıl var mantık var. Demek bu adam köyüne döndü ve Shogun oldu hayatını da huzur içinde sürdürüyor. Eee zaten güçlü de bir adam. Şimdi neden arayıp sorsunlar bu adamı? Her şeyi geçtim; Wb değil, Shanks de gitmemiş, Ray de gitmemiş. La hepsi ya şerefsiz ya da Oden’i sevmiyorlar o zaman? Bence ikisi de mümkün değil. Wb duymamış ama Shanks de duymamış muhtemelen mesela. Demek ki bir şey var ki duyulmamış gerçekten.

Yani uzun lafın kısası ne aramamasın da ne de duymamasın da bir sıkıntı yok bence. He ne Shanks’in ne de Wb’nin bunu duymamasını nasıl bağlar bilemiyorum ama duymamak ayrı duyupta gitmemek ayrı. Duyupta gitmemezlik yapmazlar şimdi bu adamlar eğri oturup doğru konuşalım. Kısacası Wb kral adam mis gibi karakter...
 
Bu Vivre Card çıktığında ''Abi bakın, WB Roger zamanında da en güçlü unvanına sahipmiş. Korsan Kral olmak en güçlü olmak anlamına gelmiyormuş. WB üstünmüş abi vs.'' diyen bir kitle vardı. Merak ediyorum nerede o kişiler. Dur tahmin edeyim: Patladıkları gerçeğini unutup, biz böyle düşünmedik ayağına yatıp Roger tarafını bir şeyle itham ediyorlardır kesin. Aaa bakayım, harbiden öyle yapıyorlarmış lan.:hhh:
Dediğin şeyi hatırlamıyorum hiç ama Roger kesin Wb'yi gömçürmüştür, hepsini üst üste koymuştur, Roger üstündür diye çok kesin konuşan bi kitle vardı. Hatta Oden Fb'sinin belli bir bölümüne kadar bile böyle söylüyorlardı. Sonra patladıkları gerçeğini unutup biz böyle düşünmedik ayağına yatıp Beyazsakalı bir şeyle itham ediyorlar. Ekstra bakmaya gerek yok, herkes biliyor bunu ama bazıları her zamanki gibi 3 maymunu oynuyor...
 
Arkadaşları için ülkeleri yıkan Roger Wano'ya Kitabeyi okumak için gittiğinde Wano'ya neden müdahale etmediğini sorgulamayan tayfa gelmiş objektiflik kasıyor. :/ Ray'in iddiası okmuş, Shanks'ın fbsi görünmemiş diye de bahaneler akıyor mübarek.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık