Tam metni hatırlamıyorum ama kısaca WB'nin Roger'dan önce de en güçlü unvanına sahip diye bir bilgisi gelmişti. WB fanları da coşmuştu o aralar. Korsan Kral olmanın güçlü vs. alakası yok diye falan saydırıyorlardı. Kartlar patlayınca konuşmaz oldular bu konuyu. Nedendir bilinmez.Vivre card muhabbeti ne ?
Roger vs Wb sidik yarışı tamamen saçmalık zaten.
Niye hangisi yanlış çıktı ki? Sen şu Wb Roger karşısında ezilmiştir , Odeni elinden zorla almıştır diyenlerdendin demiBu Vivre Card çıktığında ''Abi bakın, WB Roger zamanında da en güçlü unvanına sahipmiş. Korsan Kral olmak en güçlü olmak anlamına gelmiyormuş. WB üstünmüş abi vs.'' diyen bir kitle vardı. Merak ediyorum nerede o kişiler. Dur tahmin edeyim: Patladıkları gerçeğini unutup, biz böyle düşünmedik ayağına yatıp Roger tarafını bir şeyler itham ediyorlardır kesin. Aaa bakayım, harbiden öyle yapıyorlarmış lan.
Tam hatırlamıyorum ama son 3-4 sayıdan birindeydi. Marco ve Neko konuşuyordu gemide.Hangi sayıda diyor ben kaçırmış olabilirim ara vermiştim seriye biraz.
WB'ye karaktersiz diyenler aynı kişiler Hiç mi sekmez arkadaş. Roger'ı yukarı çekemedim, bari WB'ye sallayayım diyorlar Benim derdim bunu net bir şekilde ortaya koymak. WB'yi her şart altında savunmuyorum yoksa. Duymuş olsaydı ve gitmeseydi ilk ben gömerdim.Roger herkesi eze eze geçti KK oldu.
Roger WB'yi ezdi aldı elinden adamı.
Roger yardı WB'yi oldu kral.
WB, neden Oden'i görmeye gitmiyor
Nereden nereye
Durduk yere çıkarım yapmıyoruz ki, Oda bu iki adam eşit güçte diyor. Bunu kabul etmek gerek. Zamanında söylemişti, yetmedi bazılarına. Gösterdi, yine yetmedi. Amaçları farklı olduğundan ölümüne dövüşmelerini beklemiyorduk zaten. Ancak Oda'nın vermek istediği mesaj da açık değil mi? Bu ikisi eşit güçte demek istemese, tüm bunları neden çizsin ki?WB ve Roger azılı düşman olmamışlar hiç bu yüzden bu ikili hakkında güç kıyası yapmak saçma geliyor bana. FB'den önce Shanks'a seni görünce göğsümdeki yaram sızlıyor demişti biz de bunu Roger zannetmiştik lakin adamları ne zaman görsek sake içip, muhabbet ediyorlar. Bu tarz ikililer birbirini ölümün kıyısına getiremez o yüzden güç tartışması yapmak saçma.
Yani fblere bakıp WB, Roger'dan önce de en güçlü unvanına sahipti diyebiliyor musun? Ya da Vivre Card'a inanıyor musun gerçekten? Daha ne olsun yanlışlığını göstermek için?Niye hangisi yanlış çıktı ki? Sen şu Wb Roger karşısında ezilmiştir , Odeni elinden zorla almıştır diyenlerdendin demi
Yalnız Wb ve Roger bir kere daha karşılaşıyorlar o zaman kapışmış olabilirler.WB ve Roger azılı düşman olmamışlar hiç bu yüzden bu ikili hakkında güç kıyası yapmak saçma geliyor bana. FB'den önce Shanks'a seni görünce göğsümdeki yaram sızlıyor demişti biz de bunu Roger zannetmiştik lakin adamları ne zaman görsek sake içip, muhabbet ediyorlar. Bu tarz ikililer birbirini ölümün kıyısına getiremez o yüzden güç tartışması yapmak saçma.
Söylettiği kişi Buggy direk tayfadan çocuk yaşta girmiş 1. ağızdan öğrendik denk dövüştüklerini.Durduk yere çıkarım yapmıyoruz ki, Oda bu iki adam eşit güçte diyor. Bunu kabul etmek gerek. Zamanında söylemişti, yetmedi bazılarına. Gösterdi, yine yetmedi. Amaçları farklı olduğundan ölümüne dövüşmelerini beklemiyorduk zaten. Ancak Oda'nın vermek istediği mesaj da açık değil mi? Bu ikisi eşit güçte demek istemese, tüm bunları neden çizsin ki?
Olamazlar çünkü en son görüştüklerinde sake içiyorlardı muhabbet sohbet havasındaydı yine. Bizim bilmediğimiz bir fight olduysa bilemenko.Yalnız Wb ve Roger bir kere daha karşılaşıyorlar o zaman kapışmış olabilirler.