Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Crysis'in remaster fragmanı sizmiş acıkcası neden diye sordum yani ne gerek vardı. şu oyuna para vercek olanlara üzülüyorum.
 
Son düzenleme:
Rdr1'in de sonuna geldik 15-20 saatte bitti, Rdr2'nin neden fazlaca başarılı olduğunu anladım bu oyunla, adamlar şampiyon kadroyu bozmak istememişler resmen :bilmem:
8-10 yıllık oyun olmasına rağmen görüntüsü, oynanışı gayet güzel, rahatsız etmiyor. Senaryosu Karakterler, seslendirmeler şahane olmuş. Rdr2 kadar gerilmedim bu oyunda hatta daha çok keyif aldım


Oyundaki tek sıkıntı Rdr2'deki pek çok karakterden bahsedilmemesi, Arthur'un adı bile geçmiyor bunun da sebebi muhtemelen Rdr1 yapıldığında Arthur yada diğer bahsedilmeyen karakterler zaten yoktu. Aslında oyun Rdr2'deki kadar duygusal dokunuşlar da yapmıyor ama John'un öldüğü o an fazlasıyla yetti bana, ilk oyundaki değişimini bizzat gördüm ailesini bırakıp kaçacak kadar kalitesiz bir insandan ahırdaki bokları temizlemekten çekinmeyen bir delikanlıya döndü, tüm yaptıklarına rağmen hatta Arhur'un John kurtulsun diye yaptığı her şeye rağmen yine de kurtulamadık, Hiç olmazsa bütün günahlarının bedelini ödeyerek gitti Reis oyun alemine gelmiş en sağlam karakter John Marston olabilir sonu da unutulacak gibi değildi, işte karakter yaratmak ve onu yaşatmak böyle bir şey.

İki oyunda da oynadığımız ana karakterler hakkın rahmetine kavuştu, Arthur'un öleceğini zaten spoiler olarak görmüştüm bir de hastalık vermişlerdi haliyle sonuna yaklaştığımı adım adım biliyordum ama bu sefer çok ters yakalandım. John ve Arthur'un ölümlerini kıyaslarsam Arthur daha duygusal gitti, John ölüme kafa attı.

 
Bu adamlar sponsor tarzı bedavaya mı kapıyor böyle şeyleri?
Easter, Panda gibi oynayıp yorumlayan birçok yayıncı oyunu bedavaya alıyor ama verilen bu sandık sadece Easter'a özel sanırım. Yayıncılar arasında oyunun hikayesini öven tek yayıncı olabilir Easter, buna binaen verilmiştir sanırım. Yani yine bedavadır :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 27)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık