Rust oynayan var mı?
Şu haliyle oyun çok eksik, karakterin yetenek ağacı bile doğru düzgün işlemiyor ama buna rağmen baya zaman geçirdim oyunda. Emek boşa gitme olayı var benim 220 kişilik evlat gibi yetiştirdiğim ordu hiç olmuştu xDBannerlord nasıl oyun arkadaşlar? Çok eskiden m&b warband demo sürümü oynardım 30 gün sonunda bütün emeğim kaybolurdu ama inanılmaz keyif alırdım. Düşük bütçeli pc toplayacaktım ama bu oyun için ekran kartı limitimi arttıracağım değer mi ne dersiniz? İçimde hep bi ukte kaldı bu oyun.
Hem tam sürüm çıkması, hem de oyuna farklı ve renkli modların gelmesiyle oyun cillop gibi olur.Şu haliyle oyun çok eksik, karakterin yetenek ağacı bile doğru düzgün işlemiyor ama buna rağmen baya zaman geçirdim oyunda. Emek boşa gitme olayı var benim 220 kişilik evlat gibi yetiştirdiğim ordu hiç olmuştu xD
Oyun çok eksik, dünyadaki tüm karakterler, konuşmalar iki boyutlu, pek çok mekanik işlemiyor inşallah düzeltirler de doğru düzgün oynarız.
Bu oyunun ilki benim için çok kıymetliydi ilk bir kaç hafta da baya üzülmüştüm ama şimdi umursamıyorum bile o kadar rezil bir şey
Oyunun mekanikleri çok iyi.Resmen içine alıyor seni oyun ama şu an çok eksik.Zaten warbandı bu kadar meşhur eden şey oynanışı ve modlanabilir olması idi.Hala Asoiaf modunu oynarım Warbandın.Bannerlord nasıl oyun arkadaşlar? Çok eskiden m&b warband demo sürümü oynardım 30 gün sonunda bütün emeğim kaybolurdu ama inanılmaz keyif alırdım. Düşük bütçeli pc toplayacaktım ama bu oyun için ekran kartı limitimi arttıracağım değer mi ne dersiniz? İçimde hep bi ukte kaldı bu oyun.