Abartılacak bir grafik yok gibi oyun da yoksa bana mı öyle geliyor benim pc calıştırır bunu.?
Abartılacak bir grafik yok gibi oyun da yoksa bana mı öyle geliyor benim pc calıştırır bunu.?
Gelecek teması açmıyor beni, günümüz de açmıyor
Yüksek ayarlarda olmasa da çalıştırır. En kötü Geforce Now'la oynarsın internetin iyiyse.Abartılacak bir grafik yok gibi oyun da yoksa bana mı öyle geliyor benim pc calıştırır bunu.?
Normalde benim de pek hoşuma giden bir tema değil. Nedense Cyberpunk'taki şehir ilgimi çekiyor. İyi tasarlamışlar.Gelecek teması açmıyor beni, günümüz de açmıyor
Vuruş hissi garip geldi bir tık bana. Bakalım iddia ettikleri kadar varsa iş görür gibi.Gelecek teması açmıyor beni, günümüz de açmıyor
Hikayesi biraz kısa ama ben beğendim oyunu... Kaç liraya düşmüş ?Outer World's almayı düşünüyorum.Değer mi?
Witcher'da da vuruş hissi yoktu, boş ver onuVuruş hissi garip geldi bir tık bana. Bakalım iddia ettikleri kadar varsa iş görür gibi.
Quick time event özelliğinden mi bahsediyorsun?Ya bu oyunun combat sistemi Assassin's Creed'in eski combat sistemi değil mi ya? 10 kadar düşman var her seferinde bir tanesi saldırıyor, blokluyorsun veya counter atıyorsun sonra kesiyorsun. Yoksa ben mi yanlış görüyorum.