Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Craft menüsü var mı oyunda?

Ben ilk defa Mgs serisinden bir oyun oynadım. Hani biraz menüde dolaştım ama craftla ilgili herhangi bir şey görmedim.
Oynayalı iki sene oldu ama hatırladığım kadarıyla şöyle bir şey vardı, silahları açıyordun sonra o silahları kendine göre şekillendiriyordun tam olarak craft menüsü sayılmasa da ona benzer bir menü var oyunda. Level sistemli bir menüydü.
 
Cyberpunkı ön sipariş etmeyi düşüyorum gelecek ayın sonuna doğru tek endişem gtx 1050 ti da ortalama bir grafik ayarların da oynayip onayamicağım.
 
@DOLUNAY

Mesele oyunun seni gizlenmeye zorlayıp zorlamaması değil sadece. Hadi diyelim origins’te herkesten tek ye unity’de ise sen herkese tek at. Bu mu origins’i daha iyi gizlilik oyunu yapacak?

Eski oyunlar gizliliği çok daha iyi destekledi oyunlarda (özellikle unity). Mecbur olup olmamayı bi kenara bırak özellikle unity’de gizli olmak daha çok destekleniyor. Oyun onun üzerine kurulmuş level tasarımlarına, item çeşitlerine ve işlevlerine bakarsan. Aynı anda 3-4 kişiyi gizlice indirmeye dayalı veya dikkat dağıtmaya dayalı herşey.

kendi şahsıma konuşursam oyunu tekrar oynadığımda nerdeyse hiç yakın dövüşe girmedim zaten. Dolayısıyla gameplay benim için origins’te daha zevkliydi. Yakın dövüşe giriyor olsam o zaman origins’i severdim sanırım.
iki oyunu da mecburiyete bakmadan gizlilik oyunu oynamak için oynadığında unity daha iyi oluyor yani bence.

adamı arkadan bi yakala, kafasına yumruk at ardından boğazını kes yavaşça yere indir. Böyle assassination mı olur :D yolda yürürken yanından geçtiğin adamın karnına toplum içinde bıçağı çaktırmadan sokup yürümeye devam etmekti assassin’s creed. Son oyunlarda “social stealth” mekaniği komple kalktı. O yüzden onlara gizliliğe daha dayalı demek garip. Gizlilik mekanikleri kalktı çünkü direk. Seni farketmemiş adama arkadan vurmak dark souls’ta bile var. O da mı stealth oyunu?

Düşman dolu kısımları ise durmadan gittiğin, 3-4 kişi varsa duman atıp hemen herkesi indirdiğin, biri seni görürse reflekle hemen ilaçlı bıçak atıp kendine gelmeden koşup assassination yaptığın bi oyundu unity. Sadece animasyonun güzelliği değil mesele. Kullanışlılar aynı zamanda. İlaç attığın veya seni fark etmemiş adama koşarken assassination yaparsan 0,2 saniyede adamın boğazına bıçağı sokup koşmaya devam ediyor karakter koşmayı bırakmıyor bile.

bi durup beklemiyorsun sürekli koşuyorsun, parkour yapıyorsun bi yandan bıçaklar ve bombalar fırlatarak hemen indiriyorsun herkesi.
“gerek yok” deyip on saat kılıçla uğraşırsan sıkılırsın doğal olarak. Sürekli hareket halinde olan, herkesi 0,2 saniyede indiren ölüm makinesiydik gizli olduğumuzda. Arkadan yakaladığımız adamı güreşerek öldürmüyorduk. Bıçağı ölümcül yere sokup gidiyordu karakter.
________________________

ghost of tsushima’nın gameplay’ı çıkmış veya sızmış:


Stance sistemi belki sadece saldırıları etkiliyordur sanıyordum. Dodge’ları bile tıpkı nioh gibi etkiliyor. Nioh’ta high stance’in dodge’ı uzağa yuvarlanmaydı. Burda da öyle.

vuruş hissiyatı da 1 ay önceki videodan daha iyi bence burda. Şu videoyu görünce için rahatladı benim. Kalkanlıların defansını kurma hissi çok güzel değil mi?
mid stance bu oyunda sanki nioh’tan güzel gibi hatta. Tamamen defans kırmaya dayalı olmuş.
 
Son düzenleme:
Kaç saat oynadım bilmiyorum ama sonunda bitirdim Rdr 2'yi. Arthur Morgan arkadaş sen neydin öyle be... Nasıl bir karaktersin sen *******. Öncelikle şunu söyleyeyim bana göre Rdr 2 Witcher'ın önüne koyacağım bir oyun değil hani türüne olan fetişimden ötürü bir oyunun benim gözümde Witcher'ı geçmesi zaten imkansız gibi bir şey ama olabildiğince objektif değerlendirmeye çalıştırdığımda da yine Witcher daha iyi bana göre FAKAT şöyle bir şey var Arthur Morgan bırak Witcher'ı video oyun tarihinde yaratılmış en iyi en kral en baba karakter olabilir. Oyunları geç film ve dizi karakterlerini de kat reis gene zirveye oynar. Ben böyle bir şey görmedim abi. Oyunda malum bir göreve giderken ve o görev silsilesinin sonunda giren iki müzikli sahne var. Namussuzlar bu sahneleri o kadar iyi yapmış ki yeminle ben hala oradayım. Güneşi izliyorum hala anasını satayım. Normalde Rdr 2 gibi içinde çok fazla ölü zaman barındıran oynanışı akıcı olmayan 70 saat oynuyorsan 35 saati boş beleş amelelikle geçen oyunları beni kendine bu kadar bağlayamaz ama o kalan 35 saat öyle bir seviyedeki bunu hepinizin yaşamasını isterim gençler. Oynama imkanınız yoksa izleyin, spoiler yemeyin. Bir şekilde yaşayın bu oyunu.

Oyunda bizim de dahil olduğumuz bir çete var. Sanırsın 92 dream team, los galacticos, 2008 - 2012 barcelonası, got'un 7.sezonu sonlarında sınırın ötesine white walker yakalamaya giden ekip sanırsın Tarantino filmi castı. Yazarım hepsi için bir şeyler Arhur, Sadie, Charles, Hosea, John vs akar gider ama özellikle bazı karakterler için herhangi bir imada bulunmadan yazabileceğimi sanmıyorum spoiler işine de girmek istemiyorum dediğim gibi ilk fırsatta yaşayın bu oyunu. Gow Rdr 2'nin önünde Goty almıştı, Rdr 2'yi oynamadan önce büyük ihtimalle haksızlık yapılmıştır diye bakıyordum çünkü benim için Gow'un son oyunu 8.5'lik bir oyun oldu. Her ne kadar Rdr'ye bundan 1 puan daha fazla verecek olsam da insanların neden Gow'u seçtiğini de anlayabiliyorum. Bunlar her şeyden önce oyun ve işin oynanış kısmında Gow çok daha akılda kalıcı bir hissiyata sahip. Yine de bence Rdr 2 almalıydı her şeyi geçtim kesinlikle teknik anlamda gelmiş geçmiş en kaliteli oyunu yapmış adamlar. Oyun sonu credits ekranında akan her bir isme saygı duyuyorum. Adamsınız. Arthur Morgan sen de adamın dibisin anasını satayım.

@Starrk

Combat çok daha iyi duruyor. Oyunu tanıtacakları zaman combat için sadece bu videoyu görmüş olsak kafalarda soru işareti olmazdı. Keşke bunu gösterselermiş *******. Neyse TLOU 2 fos çıktıktan sonra oradan gelen açlığın da bu oyuna yönlendirleceğini düşünürsek normalde yapacağından daha büyük sükse yapabilir Ghost of Tsushima
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık