Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ferit akıllı adam ya sdfhgdsfds Ne zaman bir oyun böyle tutsa hemen takım makım ayağına oyunun e sporuna çöküyor birden. Pubg, Owerwatch ve Valorant'da gördüm bunu. Pubg'den emin değilim ama diğer ikisinden eminim.

Ama en güzeli bu attığı twitin altına atılmış mention idi. Sen Riot seni sağa sola götürürken hiç ayrımcılıktan bahsetmiyordun falan demiş direk bastım kahkahayı :D


Ferit'i hiç izlemiyorum açıkçası onun hakkında bir şey diyemem. Ama şu kendinetoptop mudur nedir onu nasıl çok izlenen bir adama çevirdiler ben anlam veremedim. Bir ara kerameti ne ki acaba deyip açtım adam böğürüyordu resmen.

Jaho'yu izlemiyorum ama eskiden arada bir denk gelince 2 dakika izlediğim oluyordu. Şu bbg gibi twitch evi yarışması yapıp orada drama çevirdiğinden beri izlemiyorum. Yaptığı çok yanlış. 2 bin 3 bin abonesi olan adamın dert edindiği şeye bakar mısın? Oynamayacakmış... Yahu oynasan ne fark ediyor ki adamlar sana özel kod göndersin beyfendi sıkılıp kodu gönderilen oyunu bıraksın vallahi tam dayaklık pezo da neyse.


Bu harikaymış sfgdfgsd
Jaho strateji oyunlarını güzel oynuyor onları izliyorum ara ara. Onun dışında hiç bakmıyorum. Video açıp gevgev yapıyor çok bayık.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 17)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık