Çok leş bir durum gerçekten. Ki duyduğuma göre GOW ve RDR2'yi yarıda bırakmış bunlar.Jahrein ve Ferit ne ağladı bee.
Çok leş bir durum gerçekten. Ki duyduğuma göre GOW ve RDR2'yi yarıda bırakmış bunlar.Jahrein ve Ferit ne ağladı bee.
Bence ön yargılı davranılarak hata yapılıyor. Önce oynamak lazım bana kalırsa.Twitter ve redditte The Last of Us 2'yi gömen gömene, cidden garip.
Boş yapıyorlar. Adam oynayacağa öncelik vercek tabi, büyük yayıncı diye el pençe çekilsin isteniyor heralde. Tam tersi olsa izlenmeye göre dağıtsalar sıradan gene ağlarlardı. Hele ferit ve hikaye oyunu nalaka lan djdjdkdk egoları kırılmış bence.Çok leş bir durum gerçekten. Ki duyduğuma göre GOW ve RDR2'yi yarıda bırakmış bunlar.
Ben Jahrein’i seven birisiyim ama Twitter’da bana oyunu vermediler diyip ortalığı birbirine katmak hiç yakışmayan bir hareket.Çok leş bir durum gerçekten. Ki duyduğuma göre GOW ve RDR2'yi yarıda bırakmış bunlar.
Oyun 96 puan aldı denetimden ve özellikle belirtildi bu oyun anca oynanarak hissedilir diye.Bence ön yargılı davranılarak hata yapılıyor. Önce oynamak lazım bana kalırsa.
Oyunun neredeyse tamamı sızdı şu anda zaten. İzlenerek yapılıyor. Hem çok bariz yapılan yanlış yönlendirmeler var gibi, videolardan öyle anlaşılıyor.Bence ön yargılı davranılarak hata yapılıyor. Önce oynamak lazım bana kalırsa.
Bari false advertisement yapmayaydılar. Leak’lere inananlar değil trailer’lara inananlar ters köşe oldu. En basit sorun şu:Twitter ve redditte The Last of Us 2'yi gömen gömene, cidden garip.
Djdjskskdjdos çok iyiBiraz gülelim.
Yok mu ya drama biraz daha göz yaşı görmek istiyorum.Djdjskskdjdos çok iyi
Ferit akıllı adam ya sdfhgdsfds Ne zaman bir oyun böyle tutsa hemen takım makım ayağına oyunun e sporuna çöküyor birden. Pubg, Owerwatch ve Valorant'da gördüm bunu. Pubg'den emin değilim ama diğer ikisinden eminim.Boş yapıyorlar. Adam oynayacağa öncelik vercek tabi, büyük yayıncı diye el pençe çekilsin isteniyor heralde. Tam tersi olsa izlenmeye göre dağıtsalar sıradan gene ağlarlardı. Hele ferit ve hikaye oyunu nalaka lan djdjdkdk egoları kırılmış bence.
Ferit'i hiç izlemiyorum açıkçası onun hakkında bir şey diyemem. Ama şu kendinetoptop mudur nedir onu nasıl çok izlenen bir adama çevirdiler ben anlam veremedim. Bir ara kerameti ne ki acaba deyip açtım adam böğürüyordu resmen.Ben Jahrein’i seven birisiyim ama Twitter’da bana oyunu vermediler diyip ortalığı birbirine katmak hiç yakışmayan bir hareket.
Bana neden kod vermediler diye kızabilirsin bu doğaldır ama oynamicam ya diyip ağlamak nedir çok cringe bir durum.
Ferit’e oyun kodunu sonradan vermişler ama dava yürütür gibi oynamicam artık dedi.
Zaten Story oyunu oynamıyorsun bu neyin davası.
Neyse Ferit’e bir şey demiyorum milletin gazıyla yazıyor ama Jahrein avrupa’da yaşamış görmüş birisi olarak oyun şirketlerin bir iki yayıncıya bağlı olmadığını ve böyle durumların şirketin zerre umrunda olmadığını bilmeliydi ama maalesef gidip ağlamayı seçti.
Bu harikaymış sfgdfgsdBiraz gülelim.