Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 982: Hödük, Hödük ile Karşılaşır

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    217
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Marco tayfaya gelirse chopper çok işlevsiz kalır. Sanji ve zoro da marcoyu geçene kadar seri biter. Gerçi 2y aradan sonra monster trio muhabbetini hiç duymadık belki vazgeçmiştir oda.
 
Ben Marco’nun tayfaya katılması olayına çok şaşırmam. Marco zaten olabileceği en güçlü seviyede. Potansiyeli bu kadar. Ama ZORO ve SANJİ en üst potansiyellerinde değiller. Lütfü de zaten potansiyelin ucu komple açık. Zoro ve sanji bu arkta çok ciddi ödül artışı alacak o kesin. Karasakal ile düşman olacaklarsa çok ciddi adam ihtiyaçları var. Güç konusunda bu boşluk marco ile dolar. Bence gönderdiği mesaj bununla ilgili. Aradaki konuşmada bu işaret edildi. Tabiki bana göre.

Ayrıca tayfada gözcü boşluğu var. Lütfü-kaptan, Zoro-gerçek kaptan, Sanji-sapık aşçı, Brook-sapık müzisyen, Franky-sapık gemici, Jinbei-adam gibi adam dümenci,
Robin-cilveli arkeolog, Nami-cilveli hırsız rotacı, Choopper-civanım doktor. Kadroya adam olarak lazım bence.
Zoro-vasıfsız*
 
Maria'dan şüphelendim. Bilerek orada kalması, samuraylardan bahsederlerken "Sıkıntı yok gel içki içelim" demesi hain olduğunu düşündürdü.
 
He sonra Monster Trio falan kalmasın ortada :hhh:
Luffy'nin bulunduğu bir yerde hiçbirşey eskisi gibi olmaz. Adam Shisinukai sistemini hiç etti. Bu arc oluşumuyla birlikte İmparatorlar kavramının anasını ağlatacak gibi duruyor. Birkaç arc sonra adam dünyayı değiştirecek. Sen hala Monster Trio diyorsun.
 
5 yıl sonra bitiyordu One piece :D :D
Hee bitiyor. Bunu ilk duyduğumda vücudumda gülecek organ bulamamıştım. Bazı saf ve iyimser arkadaşlar da bu hızla giderse Op bitiyor arkadaşlar demişti. Adaya gireli 45 gün oldu daha hiçbir halt olmadı. 983'te ne olur Allah bilir, sonra 1 hafta ara al sana 2 ay. Sözde baskına gidiyorlar bir şeylerin hızlı ve ani olması lazım.. Ama dövüşlerin başlaması 5 ay sürecek. Yaptığın yapacağın işin senin. Korkak herif :artiz:
 
Bigmom yine yargı dağıtıyor nerede Vista ile maçını erteleyen Mihowk nerede yonkoular :artiz:

WB tayfası konusunda adam kaide koymuş Wano'dan dışarı kelime çıkmıyor diye galiba Roger, WB ile konuştuğunda Oden'den bahsetmiş Wano'ya kimse karışmasın istiyor falan demiştir diye düşünüyorum. Haliyle kimse Oden'in işine karışmadı :gamyon:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık