Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
One Piece'deki boyutlar hakkinda bir teori ya da aciklanan bir bilgi var mi acaba? Ayna boyutu ve Doa Doa'nin açıldığı boyut gibi boyutlardan bahsediyorum. Bunlar sanki meyvelerin yarattığı boyutlar degil de, mevcut olarak bulunan ve yalnizca meyveler sayesinde erisim saglanabilen yerler gibi geliyor bana. One Piece evreninde bunlar gibi daha farkli boyutlar da bulunuyordur belki.
 
Son düzenleme:
Doğru ama Meyvesiz teach ne kadar güçlü onuda bilmiyoruz
ACE tümen komutanı olurken Teach'e teklif ediyor. Üstelik Teach'in Marco ve Kozu ile beraber durduğu bir sayfa var. Meyve yedikten birkaç ay sonra yara falan almadan Ace'i yendi. Yani bence meyvesiz 2.komutan gücünde. Meyveli haliyle sağ kol seviyesi idi bence.
 
Konu dağılmasın diye buraya alıntıladım :D
:ehe:

E o kadar uğraş felç kal her kumandanı düşmanı ez Luffy'e tam geleceksin başçavuş seni durduruyor hainlik yapıyor Luffynin kaçmasına yardım ediyor hemen sonrasında bi anda karşına İmparator beliriyor.Şaşırmaz mısın?

Burada gözüken şey korku değil şaşkınlık.Hatta dikkat edersen ''noluyoz ag bu nerden çıktı'' bakışı atmış Akainu.

Okyanusun Kralı ve Canavarı,Dünyanın En Güçlü Adamı,Efsanevi Beyazsakal'dan korkmayıp depremli bisentosunu ayağıyla durduran adam neden Shanks'tan korksun :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 14)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık