Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 980 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2vs1 dayak yersin de ne biliyim Kaido'dan yersin King'den yersin zevk verir Apoo'dan dayak yemek ne hala aklım almıyor büyük olay gerçekten ne kadar dalga geçsek de soğumuyor :D
 
1) Bu aptal(Luffy) şimdi Kaido'yu yenecek değil mi? Güler misin ağlar mısın?
2) 3 sayfa bile gelmeyen spoiler için 163 sayfa ne konuştunuz çok merak ediyorum? Aga nerde boş yapan var burada artık adminlerde boşluyor umurlarında değil.
 
1-WE'yi görüp olayı sadece Luffy'ye bağlamak....Hala KO diyorsun bu arada. KO, Zoro'nun Killer önündeki durumu gibi oluyor bu arada. Hatırlamadıysan hatırlatalım. Ki önceden de dediğim gibi KO demek için bölümü bekle önce.

2-Bu konuda gerçekten ciddi olamazsın.:D İnanılmaz ya. Adam kaç defa istediğinde geleceği görebildiğini, ama yeri gelip odaklanmadığında da geleceği göremediğini gösterdi zaten. Ya kusura bakma da bu gözlem konusunu ben ciddi alamıyorum.

Yaş konusuna girmişsin. Arkadaş mangada bir yaş skalası yok, herkes benzer dönemlerden geçecek diye. Şu yaş olayını ortaya sürmen bile tezinin saçmalığını gösteriyor bana kusura bakma. Her karakter AYNI değil.....

3-Ben de Apoo boş dedirtmemek için bu şekilde yaptı diyorum zaten. Buna neden karşı çıktın ki...Ama aynı zamanda olay bu noktaya gelmeden biz Apoo'yu öğrenebilirdik. Hem bunları yapıp, hem de karakterler ağzından zarar almamalıyız lafını kullanmak saçma diyorum sadece.
1- KO, çünkü Zoro taşımak zorunda kaldı. Nesi açık değil anlamadım. Zoro-Killer meselesi şu açıdan doğru. Evet bir Nova'dan hazırlıksız ciddi bir darbe alırsan, ağzın yüzün kayar. Bayılırsın. Haklısında ikisi de aynı durum.

2- Ben her karakter aynı demedim. Bak şimdi, sen hikaye anlatıcılığı konusuna değindin. Şimdi bu seri Naruto değil, Naruto olsa tamam diyeceğim. Sence hikaye anlatımı ve mantığı açısından Luffy'nin tek dövüşle dünyanın en iyi gözlemlerinden birine sahip olması mantıklıysa ben daha fazla bir şey demeyeceğim. Tamam kardeş, Luffy'deki potansiyel var ya uuuuufff. Bildiğin gibi değil. Adam Yonkou seviyesi olacak iki dövüşe daha girse. Birinde silahlanma kasar, diğerinde G5. Tamamdır.

3- Apoo'nun boş olmadığını Luffy ve Zoro üzerinden gösterdi işte. Gocunan gocunsun.
 
İlk darbeyi alanın Zoro olduğu sanıldığında, yorumlar şu şekilde.
Bak Zoro darbe aldı. Luffy'nin de dikkati dağıldı bu yüzden, o da darbe aldı. Bir kamyon dalga geçilir...

Sonra spoiler devam edince, tükürdüğünü yalayınca, o konu yok sayıldı. Bu kadar basit bir şeyden dalga geçmeye çalışırsan, cevabı alırsın.
Luffy bayılır, Zoro sırtlayıp kaçar. Zaa Zoro kaçtı denir. E Luffy bayıldı koçum dalga mı geçiyorsun :D
Ben o şekilde yorum atanlardan biriyim zaten, inkar etmiyorum ki.:) Hatta bak; Luffy 2, Zoro 1 darbe aldı deyip oradan da vurmaya çalıştım. Bunu da yorumlayabilirsin.

Ama cevap verilir falan dünyasına girmişsin.:D Sen bunları yazarak ''Uuuu Luffy fanlarını bitirdik'' moduna falan mı giriyorsun?:D

Sen istediğin kadar Luffy KO de, ben de Zoro KAÇTI demeye devam ederim. Bu kadar basit.
 
Oradan belli oluyor başka ipucu yok. xd

Luffy ile Zoro büyük çiziliyor kıyafeti çıkardıkları için ikinici fotoda da Luffy'nin ve Zoro'nun boynuzu yok.

Spoilerı nasıl bir sıralamayla verdilerse artık, anlaşılmıyor.
Ne Luffy'nin ne Zoro'nun kıyametlik olayı var. Sırf Apoo hypeına anlık kurban etmiş yazar ikisini de işte. Zoro yediği darbeden hemen sonra alıp kaçıyor Luffy'i, Kid dahil olunca da Luffy kendine geliyor bitti gitti.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 34)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık