Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 980 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Big Mom'daki Sanji sahnesinden farkı yok. İkisinde de anlık olaylar.
Farkı var, burada bilinçsiz gördüğün gibi ama yine limanına yanaştırmaya çalışıyorsun, Olan oldu artık zevk almaya bakalım bence :bilmem:

Şimdi bu luffy kalkıp kaido mu dövecek ? Yersen :D
La sen ne diyorsun adamın gözlerinin feri gitmiş yattığını yediremiyoruz xD Ama onu yerler o kısım bam başka :oleyo2:
 
Adam aynı bölüm içerisinde ayakta duruyor haberin var di mi? Anlık sersemlemis, adamın yüzünde çok güçlü bir saldırı patladı. Ben bu kadar etki etmesini beklemiyordum ama her iki atağı da Luffy'nin yüzüneydi. Adamın biri spoiler da KO ifadesi kullandı diye KO yaptınız olayı.
Teknik olarak KO'dur o. Ayağa kalkamıyorsa ve Zoro taşımak zorundaysa net KO'dur. UFC izliyor musun bilmiyorum. Adam KO oluyor. Hakem 5 saniyede uyandırıyor. Gene KO. Ancak haklısın, Luffy dana gibi dayanıklıdır. Şu darbenin üzerine komutan alır, zorlanmadan. Bunu da ciddi söylüyorum.


Konunun ismi ''Spoiler Yorumları'' farkındasın değil mi? Hani şu an gerçekten ''kıvırdılar'' lafı ile ne anlatmak istediğini bir çözebilsem...Gerçi senin kaynakların vardır şimdi, bütün spoilerı öncesinden görüp ona göre yorum yapıyorsundur. Mantıklı...
İlk darbeyi alanın Zoro olduğu sanıldığında, yorumlar şu şekilde.
Bak Zoro darbe aldı. Luffy'nin de dikkati dağıldı bu yüzden, o da darbe aldı. Bir kamyon dalga geçilir...

Sonra spoiler devam edince, tükürdüğünü yalayınca, o konu yok sayıldı. Bu kadar basit bir şeyden dalga geçmeye çalışırsan, cevabı alırsın.
Luffy bayılır, Zoro sırtlayıp kaçar. Zaa Zoro kaçtı denir. E Luffy bayıldı koçum dalga mı geçiyorsun :D


Bravo reis harikasın reis. Bak şu an zoro> luffy oldu. Biliyorum beynin bunu asla algılayamacak ama zoro ne bok ederse etsen luffy'den güçsüz olacak. Yorumları buna göre yapınca ıslak fan yorumlarıda azalmış olacaktır.
Aynen ben Zoro>Luffy diyorum. Şu yorum zaten kaliteni ortaya koyuyor. Algılarımı sen sorgulama koçum, daha düzgün cevap verme kapasiten yok. Objektif yorumumu yazmışsın Çörekçi'ye aşağıya bırakıyorum.

Spoilerlar hakkında objektif yorumum şu:

Luffy ve Zoro güçlerini bilmedikleri bir rakibe karşı ciddi darbeler aldılar. Güçlerini bilmemeleri durumu önemli. Çünkü Luffy nasıl yumruk yediğine şaşırıyor, Zoro da slash falan görmediği için kesilmesine... Zaten seride hazırlıksız yakalandığında ne kadar ağır darbeler alınıp mağlup oldunduğunu gördük. Oden vs Kaido ve MF'nin tamamı buna örnek.

Luffy'nin gözlemde Kata seviyesine çıktığını düşünmedim hiç. Bence bu tescillendi artık. Oda sıvaması değil. Zaten 45 yaşında yılların kumandanı Kata seviyesine bir dövüşle çıkılması saçma olurdu. Objektiflik bekliyorsun ya, buna da değinsene. @Alpamis Luffy Queen'i tekler dediğinde de konuşsaydın ya? Ha Zoro zaten gözlemde zayıf. Ben aksini iddaa etmedim. Sadece Zou'da Law'la olan sahneleri delil benim için. Kötü değil diyeyim.

Ben Luffy ve Zoro'nun zor duruma düşmesini eleştirmiyorum. Zaten Novaların hiç birinin boş olmadığını yıllardır söylüyorum. Apoo'nun teke gitmesini bekleyenler ağlasın. Kusura bakma. Luffy'nin Apoo'ya tek atacağını düşünenleri sen iyi bilirsin...

Bu bölümde bir kez daha anladık ki, Supernovaların hiç birini küçümsememek lazım. Apoo yine yenilir ancak yakaladığında da ciddi bir tehdittir. En azından bunu söyleyebiliriz. Bu sebeple Luffy'nin bayılmasına bile laf etmem. Luffy'yi göklere çıkaranlar, yine patladı. Ben Luffy'yi şu an tam anlamıyla sağ kol görüyorum. Kata dövüşünde iradesiyle, o seviyeye çok yaklaştı. Yeni silahlanmasıyla net Sağ kol, Beckmann ve Marco'dan geride olabilir. Ama sağlamından, çok net sağ kol.

Ben Zoro hiç kaçmaz demedim. Luffy de kaçar Zoro da kaçar. Sıkıntı yok. Ancak Luffy kaçmam dememeliydi. Lafını yemesi kötü oldu. Lafını yiyen bir o mu? Tabi ki değil. Sanji-Suiti giymem, Zoro- Samurayları altıma alacağım lafları, bunlar hep lafını yemektir.

Son olarak Zoro Luffy'yi Buggy'nin adamları arasından kafesi sırtlayıp çıkarmıştı. Şimdi yine yaptı. Kaptanını canı pahasına korur, sıkıntı yok.
 
Mıllet bızım ıkılıye sallamak ıcın beklıyorlarmıs. :D Oda reyız bıraz abarttı Apoo'yu tanıtırken bızımkılerın uzerınden ama , bızımkıler ayakta gayet saglam. Alırlar akıllarını olur bıter . :a:
De mıllet ergenler gıbı saldırmayı, zehırlerını salmayı ne kadarda beklıyormus, hayret.
 
Felaketin içindeki nihayeti görebilmek lazım. Luffy ve Zoro'nun karizma beraber gitti. Büyük bir şekilde beraber toparlanacak. Ben ciddi ciddi Kaido'ya dalacak bir ekip olacaksa içinde Zoro olacağını düşünüyorum.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 92)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık