Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 980 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
-Senin taraf falan bilmem ben. Sabahtan beri Zoro'ya sallayanları gördüm. Tek tek alıntılayamam şimdi. Hawkins'e attığı ve yedirdiği slashler etkileyiciydi. Ama o zaman bu mu konuşuldu? Hayır, Zoro iki çiviye gitmiş denildi. Al sana objektiflik, anladın mı?

-Evet Luffy Apoo'ya tek atabilir. Luffy'nin Kata'dan aldığı mızrak darbesini örnek verip duruyordun. Ancak Apoo'dan KO aldı. Novalar Bege gibi değilse, saldırı gücünden korkacaksın. Zoro'nun Killer'dan aldığı orak darbesi o kadar da göze batmamalı mesela.

-Luffy'nin K. hakisi eleştirilir tabi ama bir Kata olmadığını düşünüyorsan benim gibi, yiyebilirsin. Mutlak bir defans değil gözlem.

-Beni ima etmedin eyvallah ama KO'cular deyip duruyordun kardeşim :D Resmen ağzınla çağırdın.

-Zoro kaçmam demediği için sıkıntı yok. Ha kaçmaz diyenler bozulsun, bana ne. Kaçarken kucağındakine de bakmak lazım. Orada kalıp daha fazla darbe almak çok mantıklı diyorsan, devam et abi. Zoro'nun kurduğu cümle gayet akla yatkın.

-Birkaç üye daha vardı, o kadar yanlı bakıyorlardı ki aslında onlara söyledim. Battalgazi, Çörekçioğlu, ve Chris onlardandı. Başta Zoro'ya sallayıp, geri kalan spoilerlar gelince konuyu değiştirip durdular, kıvırdılar vs. Onlarla yüzleşmekten de çekinmiyorum. Etiketleyeylim. @Çörekçioğlu Luffy @BattalGazi @Monkey D. Chris

Sen kaçma mevzusunda diretince seni alıntıladım. Aslında genel olarak yorumlarını beğendiğim bir üyesin. Luffy Queen'i tekler dışında pek bir itirazım yok. Luffy hariç objektif olduğunu düşünüyordum. Ancak Zoro'nun kaçması konusunda hala kasten yanlı bakıyorsun bence.
Şimdi, Zoro'nun kaçması mı koyar, yoksa Luffy'nin KO olması mı. Kusura bakma ama sen bu KO konusuna iyice alıştın. Normalde hayatta kabul etmeyeceğin şeyi, şimdi normal karşılıyorsun. Luffy KO olmuş, hala Zoro kaçtı diyorsun. Sadece kaçtı ama ha, Luffy kucakta falan hiç mühim değil. Bu mu objektiflik?
Adam aynı bölüm içerisinde ayakta duruyor haberin var di mi? Anlık sersemlemis, adamın yüzünde çok güçlü bir saldırı patladı. Ben bu kadar etki etmesini beklemiyordum ama her iki atağı da Luffy'nin yüzüneydi. Adamın biri spoiler da KO ifadesi kullandı diye KO yaptınız olayı.
 
Bak ben kime ne dediğinin şeyinde değilim. Ama gidip direkt rezilsiniz falan filan diyorsun. Ki rezil dediğin kişilerle aynı şeyi yapmana rağmen. Benim takıldığım durum o sadece.

Gelelim olaya. Zoro'nun kaçmasını Luffy'ye bağlıyorsun ama aynı Zoro kaçarken '' If we accumulate damage here, our bodies will not hold until the fight against Kaidou!!'' diyor...Gördüğün gibi Zoro efendin kendi düşüne düşüne de kaçabiliyormuş...Yani sadece kaptanımın canını koruyayım durumu yok.



Yani şu olaydan Luffy'nin gözlemi Kata seviyesine çıkmadı falan diyebiliyorsun. Gerçekten şaşırıyorum. Hem tüm o Tüm Kek manga sayfalarını saniyesinde yok edebildiğin için, hem de gözlem kullanmak için neler yapman gerektiği belli iken bunları görmezden gelebildiğin için.

Benim objektif yorumuma gelirsek: Benim açımdan hiçbir şey değişmedi. Oda'nın Apoo tanıtımı için yaptığı bir durum sadece. Adam 3 vs 1 yapıyor, ben bunu nasıl ciddiye alayım? Ama hikaye anlatımı olarak berbat bir durum. Bu adamlar Kaido ve avareleri ile savaşacakları. Doğal olarak ne yaparsın bundan önce? Düşmanın gücü hakkında konuşursun değil mi? Hadi Kaido ve adamlarının gücünü bilmiyorsun. Ulan Kid orada...Apoo ile bir sürü münasebeti oldu. Hiç mi ''Ya Kaido ve adamlarının gücünü bilmiyoruz ama içlerinde Hawkinks var, Apoo var, X-Drake var. Onları vakti zamanında görmüştük. Şöyle şöyle güçleri vardı' tarzı bir konuşma geçebilirdi. Bunu bize göstermesine gerek de yok. Apoo'yu görünce seriye ilk kez dahil olan bir karakter gibi davranmasalardı keşke.

İkinci olarak Zoro'nun zarar görmemeliyiz lafı. Bu bana Oda'nın küfretmesi gibi bir şey. Hani dalga geçmenin başka bir gösterimi. Adamlara karakter tanıtayım diye 3 vs 1 yaptırıyorsun, sonra da darbe almayalım, aman Kaido önüne temiz çıkalım falan....Gibi gibi.

Wano başladı hadi neyse de Kaido'ya yaklaşıyoruz, ciddiyetin artması gerekirken komedi seviyesi artıyor sadece.

Dediğim gibi güç olarak karakterler hakkında hiçbir düşüncem değişmedi. Sadece hikaye anlatımı açısından üzüldüm, o kadar.
Sadece koyu yerlere cevap vereceğim.

1- We diyor bak. Biz. Luffy ve kendisi. İkisi de darbe almış ve daha fazla savaşmaya devam etmeleri, ciddi anlamda sıkıntıya yol açabilir. Oradan Queen ve Jack çıksa halleri harap. Sen bunu düşünmek istemezsin ama tabi. Zoro kaçtı dersin ancak. Kızdığım nokta o. Sadece sen değil yorumların yarısı o. Burada Zoro KO olsa, sence Luffy'nin kaçmasını mı konuşurduk. Allah aşkına buna cevap bekliyorum.

2-Çıkmadı. Sen nasıl 3 vs 1'i ciddiye almam, hikaye anlatımı berbat diyorsun. Hikaye anlatımı açısından bir dövüşte 19 yaşındaki 2 yıllık korsan Luffy'nin, 45 yaşında yıllardır gözleme abanmış Kata seviyesine çıkması, hikaye anlatımı açısından son derece normal mi yani?

3-Görmemeliler. Sence asıl dövüşler için zarar görmeliler mi? Anlamıyorum gerçekten. Karakter tanıtayım diye değil. Öyle düşünmeden oshiruko diye dalarsan, böyle mal olursun demek için o duruma sokuyor. Aynı zamanda Apoo da boş değil demek için.
 
Adam aynı bölüm içerisinde ayakta duruyor haberin var di mi? Anlık sersemlemis, adamın yüzünde çok güçlü bir saldırı patladı. Ben bu kadar etki etmesini beklemiyordum ama her iki atağı da Luffy'nin yüzüneydi. Adamın biri spoiler da KO ifadesi kullandı diye KO yaptınız olayı.
Ko yapmadık ko olmuş aynı sahneyi attırıp durmayın adama ya al bak Ko işte Ko.



:ehe::ehe:
 
Zurnacı borusunu öttürürken kendi de transa geçiyor olmalı ki havada uçuşan metal aletleri fark etmiyor.
Queen'e de o kadar Luffy ve Zoro'nun arkasından çöp yolladı diye laf ettik ama adam haklıymış resmen.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 56)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık